perjantai, 22 maaliskuu 2019 17:07

Jääurheiluseura Haukat ja Kiekko-Espoon yhteisö Et ole yksin -pilottiseuroiksi

Jääurheiluseura Haukat ja Kiekko-Espoon yhteisö (Kiekko-Espoo, EPS ja EKS) ovat ilmoittautuneet mukaan Et ole yksin -pilottiseuroiksi.

Seurat ovat halukkaita edistämään jokaisen oikeutta nauttia urheilusta turvallisesti, sekä tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti. Et ole yksin on Suomen ensimmäinen kohdennettu tukipalvelu, johon epäasiallista käytöstä kohdannut urheilija, vanhempi tai valmentaja voi olla yhteydessä ja saada apua.

Valtakunnallisen tukipalvelun lisäksi hankkeessa vahvistetaan lasten ja nuorten itsemääräämisoikeutta sekä lisätään vanhempien ja valmentajien tietoja nuorten kokeman väkivallan ja häirinnän ehkäisystä. Pilottiseuroissa kehitetään väkivaltaa ja häirintää ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, joita myöhemmin levitetään urheiluyhteisössä laajemmalle. Pilottiseurat pääsevät olemaan suunnannäyttäjiä häirinnän ja väkivallan ehkäisytyössä. 

- Lähdimme mielellämme mukaan tähän hankkeeseen. Jokaisen yksilön tasavertainen kohtelu on tärkeää varsinkin lasten ja nuorten parissa, ja jos meillä on mahdollista tehdä ennaltaehkäisevää työtä asian eteen niin totta kai haluamme olla seurana mukana edistämässä asiaa, kertoo Jääurheiluseura Haukkojen junioripäällikkö Toni Mustonen.


Lue lisää:   
www.etoleyksin.fi
Jääurheiluseura Haukkojen uutinen

Olet nyt

Etsi sivustolta