perjantai, 31 toukokuu 2019 13:29

Vanhempien junioreiden tukihaku päätökseen, tukea maksetaan yhteensä 988 900 euroa - Ohjeita seuroille

Kauden 2019-20 D-, C- ja B- junioreilla oli maaliskuussa mahdollisuus hakea taloudellista tukea jääkiekkoharrastuksen kustannuksiin. Hakemukset on nyt käsitelty ja peräti 949 pelaajaa ympäri Suomen saa syyskuussa tukea kustannusten kattamiseksi. Yhteensä tukea maksetaan 988 900 euroa.

Tukea hakeneet pelaajat saavat tiedon tukipäätöksistä omalta seuraltaan.

Mikäli seuranne tukea saanut pelaaja lopettaa harrastamisen tai vaihtaa seuraa, pyydämme ilmoittamaan asiasta omalle aluepäällikkölle hyvissä ajoin ennen maksupäivää.

Tuet maksetaan 15.9. mennessä seurojen kautta niille, joiden jääkiekkoharrastus jatkuu myös tulevalla kaudella. Tuki on henkilökohtainen ja summat on porrastettu harrastamisen kustannusten tavoin ikäluokittain: D-junioreiden tuki on 700, C-junioreiden 1 100 ja B-junioreiden 1 300 euroa.

Muistutamme myös, ettei yksittäisten henkilöiden hakemuksia/päätöksiä kommentoida Jääkiekkoliitosta, joten perheitä ei kannata ohjata soittamaan Jääkiekkoliittoon vaikka päätös olisi tällä kertaa ollut kielteinen.

F- ja E-junioreiden tukien haku tapahtuu 23.9.-11.10.2019, seuroille tiedotetaan asiasta hyvissä ajoin ennen haun alkua. Pelaajien ohella seurat voivat syksyn haun yhteydessä hakea tukea Leijona-kiekkokoulujen vapaapaikkoihin.

Suomen Jääkiekkoliitto on keväästä 2011 alkaen tukenut vähävaraisten perheiden kiekkojunioreiden jääkiekkoharrastamista yhteensä 4 524 800 eurolla. Varat ovat peräisin yksityisiltä lahjoittajilta, yhteistyökumppaneilta, MM-kisojen voittovaroista ja erilaisista hyväntekeväisyyskampanjoista.

Lue lisää Jääkiekkoliiton vähävaraisten perheiden tukiprosesseista: www.leijonat.fi/tuet

Olet nyt

Etsi sivustolta