keskiviikko, 09 elokuu 2017 14:43

Seurojen ilmoittautuminen tyttökiekkotapahtuman järjestäjäksi alkoi – 7.-8.10. GHD-viikonloppu on Suomi 100 tasa-arvotekoa -haasteen 1. virstanpylväs

Kauden lähestyessä on aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen uusien harrastajien rekrytoimiseksi. Seurat voivat nyt ilmoittautua mukaan 7.-8. lokakuuta järjestettävään kansainväliseen tyttökiekkoviikonloppuun: 9. syyskuuta mennessä ilmoitetut tapahtumat pääsevät mukaan tyttökiekkoviikonlopun tapahtumien listalle.

Perinteisesti Girls’ Hockey Day tai tuttavallisemmin GHD-kokeilutapahtumia on järjestetty Maarianhaminasta Ivaloon ja näin seurat ovat ottaneet osaa kansainväliseen tyttökiekon juhlaan. Kaudella 2016–17 GHD-tapahtumia järjestettiin Suomessa 58 seurassa ja kansainvälisesti viikonlopussa oli mukana peräti 42 maata, Argentiinasta Uuteen-Seelantiin.

Tänä vuonna kansainväliseen tyttökiekkoviikonloppuun mukaan lähtevät seurat osallistuvat automaattisesti myös Suomi 100 tasa-arvotekoa -haasteeseen, jossa tavoitteeksi on kaudelle 2017–18 asetettu maamme itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden kunniaksi sata tytöille suunnattua jääkiekon kokeilutapahtumaa.

Lokakuun tyttökiekkoviikonlopun lisäksi tapahtumia voi järjestää pitkin talvea ja esimerkiksi talviolympialaisten aikana naiskiekon ollessa esillä kannattaa myös seurojen miettiä omia toimenpiteitään uusien tyttökiekkoilijoiden houkuttelemiseksi.


Ilmoittaudu mukaan tyttökiekkotapahtuman järjestäjäksi tämän linkin kautta, niin seuranne pääsee hyödyntämään uudistettuja GHD-materiaaleja oman tapahtumansa järjestämisessä. Ilmoittautuminen 7.-8. lokakuuta järjestettävään kansainväliseen tyttökiekkoviikonloppuun päättyy 9. syyskuuta, tämän jälkeen seurat voivat ilmoittaa kaavakkeen kautta muista kauden tyttökiekkotapahtumistaan. 

Lue lisää tyttökiekon Suomi 100 tasa-arvotekoa -haasteesta täältä

 

Olet nyt

Etsi sivustolta