perjantai, 27 syyskuu 2019 15:12

Seurojen Easy Hockey -kysely avattu - Käy vastaamassa!

Easy Hockey on kehitetty, koska kysyntä matalan kynnyksen harrastustoiminnalle kasvaa koko ajan. Easy Hockey on myös mahdollisuus kasvattaa harrastajien määrää: kun seuroissa järjestetään eri kohderyhmille laadukasta toimintaa, harrastajat voivat oman motivaation ja aika- ja talousresurssin perusteella valita itselleen sopivan harrastusmuodon. Olipa oma tavoitetaso mikä vaan, aina on motivoivaa oppia taitoja ja harrastaa mieluisaa lajia turvallisessa sosiaalisessa ympäristössä.

Syksyn tullen Easy Hockey on saanut uuden Leijona Easy Hockey -logon, jolla halutaankin viestittää, että kaikki jääkiekon harrastaminen on yhtä arvokasta - olemme kaikki yhtä ja samaa Leijona-perhettä!

Kartoitamme nyt, minkälaista Easy Hockey -toimintaa seuroissa järjestetään. Jos Easy Hockey kuuluu teidän seuranne valikoimaan, toivomme teidän täyttävän Easy Hockey -kyselyn. Kyselyyn pääsee tämän linkin kautta.

Listaamme kyselyn perusteella Easy Hockey -toiminnassa mukana olevien seurojen tiedot liiton verkkosivuille ja autamme omalta osaltamme toimintaa mm. mahdollistamalla pelitällejä, turnauksia ja toimittamalla tarpeiden ja resurssien mukaan varuste- ja tukimateriaalia Easy Hockey -seuroille.

Lisätietoa Easy Hockeysta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Olet nyt

Etsi sivustolta