maanantai, 11 marraskuu 2019 12:38

Miltä kuulostaisi jääkauden päätös St Hockey Junior Cupissa?

St Hockey Junior Cup- katulätkätapahtuma järjestetään Espoossa 22.-24.5.2020. Tapahtumapaikkana toimii Tapiolan urheilupuisto. Tapahtuma on laadukas ja hyväntuulinen liikuntatapahtuma, joka soveltuu joukkueille mainiosti jääkauden päätöstapahtumaksi. Tapahtuma-alueen St Hockey- Roketti areena tarjoaa runsaasti oheisohjelmaa ja tekemistä koko perheelle. Keväällä 2019 tapahtumaan osallistui 80 peliryhmää ja yli 1000 pelaajaa!

Osallistuakseen turnaukseen joukkueen ei tarvitse olla rekisteröitynyt seura. Yhdestä joukkueesta mukana voi olla useampi peliryhmä. Peliryhmän maksimi koko on 15 pelaajaa. Jokaiselle joukkueelle tulee vähintään neljä ottelua turnauksen aikana.

Pakolliset pelivarusteet ovat kasvosuojuksellinen kypärä, pelihanskat, jääkiekkomaila sekä yhtenäinen ja numeroitu pelipaita. Pelikenkinä toimii urheilutossut. Suositeltavaa on myös polvisuojien ja alasuojan käyttö. Maalivahdilla tulee olla täysi jääkiekkomaalivahdin varustus ilman luistimia. Järjestäjä lainaa tarvittaessa maalivahdin patjoja. Ottelut pelataan ilmatäytteisissä kaukaloissa asfalttialustalla.

St Hockey Junior Cup- tapahtumassa pelataan katulätkän Suomen mestaruudesta 11 eri sarjassa. Poikien sarjat pelataan seuraavissa ikäluokissa -11, -10, -09,- 08, -07, -06, -05, -04. Tytöt tarjolla on kolme eri sarjaa, U12, U14 ja U 16.

Järjestäjän kautta on varattavissa joukkueelle koulumajoitus tapahtuma-alueen läheisyydestä.

Joukkuemaksun hinta on 195€/peliryhmä. Jokaisen pelaajan tulee lunastaa itselleen sopiva St Hockey pelipassi.

- Lisätiedot ja Ilmoittautuminen >>

Tervetuloa kevään kuumimpiin peleihin!

 

Olet nyt

Etsi sivustolta