perjantai, 15 marraskuu 2019 15:34

Yhteisöllisyys yhdistää Vuoden Tekijöitä - Jaa nyt oman seuran kiitokset seuratoimijoille tunnisteella #kiitosseuratoimija!

Leijonat-toimitus haastatteli lauantaina 9.11. Karjala-turnauksen yhteydessä järjestetyssä Vuoden Tekijät -palkitsemistilaisuudessa palkitun seuratoimijan jokaiselta tilaisuuteen osallistuneelta alueelta: Etelästä, Hämeestä, Keskimaalta, Kymi-Saimaalta, Länsirannikolta ja Savo-Karjalasta.

Haastattelut on tällä viikolla julkaistu Leijonat.fi -verkkosivuilla ja ne kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa!

Yksi asia paistaa läpi jokaisesta tarinasta: Yhteisöllisyys. Kuten moni seuratoiminnalle ensin pikkusormensa antanut, ja lopulta sydämensä menettänyt tietää, yhteisöllisyys on se voima, joka vetää hallille, saa tekemään toisen työpäivän oman työpäivän perään, ja antaa paljon enemmän kuin kukaan voi kuvitella.

Minkälaisia tarinoita teidän seurastanne löytyy - Nyt on aika kiittää seuratoimijoita!

Marraskuussa suomalainen urheiluyhteisö kiittää ja nostaa yhteisvoimin esiin seuratoimijoita, vapaaehtoisia ja seuran arjessa mukana olevia ihmisiä – juuri niitä, jotka tekevät päivästä toiseen parhaansa mahdollistaakseen seuran arjen ja toiminnan.

#Kiitosseuratoimija-tunnisteella jaetuista julkisista postauksista  Suomen Olympiakomitea ja OP valitsevat vuoden vapaaehtoisen seuratoimijan. Vuoden vapaaehtoinen seuratoimija palkitaan vapaaehtoisten päivänä 5.12. ja hän saa seuralleen 3000 euron stipendin. Kannattaa siis laittaa oman seuran puolesta tarinat jakoon!

Marraskuun teemakuukausi on osa syksyn käynnissä ollutta #seurasydän-kampanjaa, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan.

 

Olet nyt

Etsi sivustolta