torstai, 28 marraskuu 2019 06:28

Koulujen ja päiväkotien jääliikuntakausi lähestyy - Seura avuksi tuntien suunnitteluun ja järjestämiseen

Muistutamme Jääkiekkoliiton jäsenseuroja koulujen jääurheilukauden lähestyessä Leijona-koulukiekkomateriaaleista, joiden avulla on helpompi kohdata laadukkaasti päiväkodit ja ala- ja yläkoulut.

Aktiivinen seura voi auttaa kouluja ja päiväkoteja jääliikunnan järjestämisessä monella tavoin ja samoin luoda pohjan uusien harrastajien rekrytoinnille:

1. Seura kontaktoi päiväkodin / koulun ja sopii liikuntatuokion järjestämisestä seuralle. Seura hyödyntää sisältöjen suunnittelussa Leijona-koulukiekkomateriaaleja ja jakaa tuokion jälkeen oppilaille oman toimintaesitteen.

2. Seura informoi lähialueen koulujen liikunnanopettajia SJL:n sivuilta löytyvistä materiaaleista, joita opettajat voivat hyödyntää jääliikuntatunteja suunnitellessaan. Opettajille toimitetaan paikallisen jääkiekkoseuran esitteitä, joita pyydetään jakamaan jääurheilutuokion jälkeen kiinnostuneille oppilaille.

3. Seura tiedustelee koulun halukkuutta järjestää kerhotoimintaa, jossa jääkiekko on mukana lajina. Leijona-koulukiekkomateriaaleja voi tarjota työkaluksi innostuneille kouluille ja jos resurssit sallivat, kannattaa myös pohtia yhteistyötä kerhojen ohjaamisessa. Kerhon osallistujat voidaan rekisteröidä seuran jääkiekon harrastajiksi. Kerhoon osallistuville tarjotaan myös seuran toimintaa kohderyhmä huomioiden.

Materiaalit löytyvät täältä >>

Olet nyt

Etsi sivustolta