torstai, 05 joulukuu 2019 08:22

Leijona Työpaikkojen SM-turnaus 2020

Leijona-työpaikkajääkiekko on tarkoitettu joukkueille, joiden pelaajat ovat saman työantajan palveluksessa. Järjestäjän harkinnan ja luvan jälkeen työyhteisö voi täydentää joukkuettaan yhteistyökumppanin henkilökunnalla. Maalivahdit voivat edustaa myös toista työnantajaa. Turnauksen järjestäjänä toimii Suomen Jääkiekkoliitto.

Turnaus pelataan Helsingissä la 25.4 – su 26.4.2020. Pelipaikkoina toimivat Vuosaaren (Aimo Mäkinen Areena) ja Malmin jäähallit. Vuosaaressa on käytössä kaksi kaukaloa ja Malmilla kolme kaukaloa.

KENELLE?
Työyhteisöille.

MITÄ?
Jääkiekon työpaikkojen SM-turnaus. Joukkueen pelaajien tulee olla saman työantajan palveluksessa. Järjestäjän luvalla joukkueita voidaan täydentää yrityksen yhteistyökumppanin henkilökunnalla.

MILLOIN?
La 25.- su 26.4.2020. Turnaus alkaa lauantaina 25.4.2020 klo 9 ja päättyy sunnuntaina 24.5.2020 finaaliotteluiden jälkeen noin kello 17.00.  

MITEN?
Turnauksessa pelataan kilpa- harraste-, seka- ja pipolätkäsarjat, mikäli ilmoittautumisia tulee kaikkiin sarjoihin riittävästi. Otteluaika peleissä on 2 x 15 min ja kaikille joukkueille tulee turnauksessa vähintään neljä peliä. Turnauksessa pelataan harrastekiekkosäännöillä (lämärit ja taklaukset ovat kiellettyjä). Pipolätkässä sallitaan kevyempi varustus ja kiekon kohottaminen on kiellettyä.

TURNAUKSEN OSALLISTUMISMAKSUT
Joukkueen osallistumismaksu on 750 € sisältäen otteluiden kustannukset (jäävuorot, tuomarit, toimitsijat, palkinnot, turnauksen järjestelyt sekä tulospalvelun). Pipolätkäsarjan osallistumismaksu on 400 €.

PELAAJIEN EDUSTUOIKEUS TURNAUKSESSA
Miesten kilpasarja on avoin kaiken tasoisille pelaajille.

Miesten harrastesarja on tarkoitettu pelaajille, jotka eivät ole pelanneet 3 div tai ylempiä sarjoja viimeiseen kolmeen kauteen.

Sekasarja on tarkoitettu joukkueille, joissa kentällä on aina vähintään yksi nainen. Miehet eivät ole pelanneet 3 div tai ylempiä sarjoja viimeiseen kolmeen kauteen.

Pipolätkäsarja on tarkoitettu kaiken tasoisille pelaajille. Pipolätkää pelataan pienemmällä kentällä (puolikas kaukalo tai poikittain), 4 vs. 4 ja ilman maalivahtia (pienet maalit). Minimivarustus on kypärä ja luistimet ja maila. Lisäksi voi olla hyvä käyttää kyynär- kaula, ala- ja polvisuojia. Kiekon kohottaminen on pipolätkässä kielletty.

PALKINNOT
Jokaisen sarjan kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla ja joukkueen pelaajat (max. 20) Suomen Jääkiekkoliiton harrastemitaleilla.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT
Joukkueet otetaan turnauksiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Turnausilmoittautumisen jälkeen joukkueilta laskutetaan turnauksen osallistumismaksu, jonka maksaminen vahvistaa osallistumisen. Järjestäjä ei olosuhteiden vuoksi voi taata kaikille ilmoittautuneille osallistumista turnaukseen. Viimeinen ilmoittautumispäivä turnaukseen on ti 3.3.2020.

Leijona Työpaikkojen SM-turnaukseen ilmoittautuminen

Olet nyt

Etsi sivustolta