tiistai, 05 syyskuu 2017 00:02

Tervetuloa Jääkiekkoliiton järjestöviestinnän uuteen kotiin - Uudistettu finhockey.fi esittäytyy

Uudistettu finhockey.fi on suunniteltu palvelemaan entistä paremmin jääkiekon parissa toimivia ja lajiin mukaan aikovia. Lue alta kymmennen kohdan lista, niin tiedät mitä sivuston ulkoasun lisäksi on muuttunut ja miksi.

1) Sisältö kohderyhmittäin
Sivuston päävalikkorivi paljastaa uudistuksen ytimen: Pelaajalle – Vanhemmalle – Valmentajalle – Joukkueelle – Seuralle – Tuomarille – Yritykselle. Sisältö on järjestetty sivuston käyttäjäryhmien mukaan.                      

2) Materiaalipankki
Todennäköisesti sivu-uudistuksen tärkein uusi osio. Kaikki pysyvät aineistot ja liitetiedostot jaetaan jatkossa materiaalipankin kautta. Tarjolla ovat aina uusimmat ja ajan tasalla olevat tiedostot. Vanhaa Finhockey-sivustoa kritisoitiin siitä, että vanhojen uutisten hännistä löytyi latauslinkkejä vanhentuneisiin aineistoihin, nyt mitään sellaista tietoa jonka pitää löytyä myös myöhemmin ei toivottavasti tarvitse etsiä vanhoista uutisista.

3) Mobiilioptimoitu
Uusi Finhockey-sivusto on rakennettu mobiilioptimoidulle alustalle. Se toimii jatkossa hyvin myös puhelimella ja tabletilla.

4) Selkeä, kevyt ja nopea
Sivuston rakenne on pyritty pitämään mahdollisimman selkeänä ja kevyenä. Tavoitteena on jakaa tietoa mahdollisimman tehokkaasti. Kuvia käytetään harkiten, jotta sivusto latautuu käyttäjälle mahdollisimman nopeasti.

5) Aiempaa vahvempi Alueet-osio
Jääkiekkoliiton alueorganisaatioiden viestintätarpeita on päivitetty sivu-uudistuksen myötä työryhmissä. Aluesivujen rakenne on päivitetty vastaamaan tämän hetken tarpeita. Jokaisen alueen sivujen otsikkorakenne on sama. Alueiden sivujen sisällöstä vastaavat sivuston avaamisen jälkeen alueorganisaatioiden henkilöt.

6) Monipuolisempi etusivu
Uuden Finhockeyn etusivu on paremmin muokattavissa vastaamaan kiekkokauden eri vaiheiden tarpeita. Kun tärkeää kerrottavaa tulee, pystymme nostamaan aiheita aiempaa tehokkaammin esille.

7) Myös some esillä
Jatkossa Jääkiekkoliiton järjestötoiminnan viestit liikkuvat myös Twitterissä ja Facebookissa. Käynnistimme @FinhockeyOffice -tilin Twitterissä elokuun alussa, Facebookissa toiminta aktivoituu vuoden 2018 alussa. Twitter-päivitykset näkyvät jo nyt uuden Finhockeyn etusivulla. Kannustamme kaikkia seuratoimijoita ”tykkäämään” @FinhockeyOffice -tilistä ja seuraamaan viestintää!

8)  Sivukartta
Tämä on pakko nostaa mukaan listalle. Jos et löydä hakemaasi sisältöä, klikkaa Info-otsikon alla Sivukartta-linkkiä. Myös etusivun oikeasta yläkulmasta löytyvä Etsi-laatikko auttaa hakemaan sisältöjä hakusanoilla.

9) Kätevästi muille sivustoille
Sivustoa suunniteltaessa on huomioitu myös ns. poikittaissiirtyminen Jääkiekkoliiton isojen sivustojen kesken. Uuden Finhockeyn yläreunasta löytyvät linkit, joilla pääset helposti Tulospalveluun, Palvelusivustolle sekä Leijonat.fi:hin. Ja päinvastoin.

10) Palautetta otetaan vastaan
Sivusto taipuu ylläpitäjiensä käsissä aiempaa paremmin. Muutokset ovat helpommin toteutettavissa. Parannusehdotuksia otetaan mielihyvin vastaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Uuden finhockeyn rinnalla Jääkiekkoliiton uutissivusto leijonat.fi palvelee tuttuun tapaan uutisoimalla Jääkiekkoliiton alaisista sarjoista, maajoukkueista ja muista jääkiekkoon liittyvistä aiheista. Leijonista löytyvät myös mm. uudistetut pelaaja- ja seurakortit, joihin suosittelemme lämpimästi tutustumaan!

Leijonia kannattaa seurata myös Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa. Live stream -lähetyksien kanava löytyy täältä.

 


 

Olet nyt

Etsi sivustolta