tiistai, 11 elokuu 2020 08:42

Leijona-kiekkokoulukysely junioriseuroille

Jääkiekkoliitto haluaa parantaa tietojaan jäsenseurojen järjestämistä Leijona-kiekkokouluista ja valmistautua syksyllä käynnistyvään lasten kiekon valtakunnalliseen markkinointikampanjaan.

Pyydämmekin nyt seuroja täyttämään LKK-kyselyn, joka toteutetaan 10.-16.8.2020 välisenä aikana. Toivomme että myös ne seurat, jotka järjestävät kiekkokoulua tai vastaavaa tuotetta muulla kuin Leijona-nimellä, vastaavat kyselyyn. Seuroille on toimitettu sähköpostitse linkki Leijona-kiekkokoulukyselyyn – vastausaikaa on 16.8. asti. 

Tietoja tarvitaan markkinointi- ja viestintätarpeiden lisäksi mahdollisten LKK-varusteiden ja LKK-tukimateriaalien määrien arvioimiseen ja toimittamiseen.

 

Miten seura voi ottaa Leijona-kiekkokoulun nimen käyttöön?

Leijona-kiekkokoulu on ainutlaatuinen brändi lasten liikunnassa. Lajin näkyvyyden ja yhteisen markkinoinnin näkökulmasta olisi tärkeää, että mahdollisimman monessa seurassa kiekkokoulu toimisi Leijona-kiekkokoulun nimellä ja logolla.

Seura voi hyödyntää myös omia markkinointinimiä kiekkokoulutoimintaan, näissä tapauksissa suosittelemme yhdistämään Leijona-sanan kiekkokoulun nimeen (pl. kaupallisten toimijoiden nimet). Vähimmäissuositus on käyttää seuran kiekkokoulusivuilla ja materiaaleissa Leijona-kiekkokoulun logoa sekä infolausetta: Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.

 

LINKKI LKK-Materiaalipankkiin

 

Leijona-kiekkokoulun kriteerit

 

 • LKK-nimellä:
  • Leijona-kiekkokoulu-nimessä SAA käyttää seuran nimeä (esim. Karhu-Kissat Leijona-kiekkokoulu)
  • Leijona-kiekkokoulu-nimessä EI SAA käyttää yrityksen nimeä (esim. Telian Leijona-kiekkokoulu)
  • Mikäli seuran kiekkokoulu on jonkin yrityksen nimellä, seura saa sivuillaan ja muissa infomateriaaleissa kertoa esim. seuraavasti: Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella. Leijona-kiekkokoulun logoa ei kuitenkaan voi käyttää missään materiaaleissa, jos seuran kiekkokoulu on nimetty jonkun yrityksen mukaan.
 • LKK-Logot käytössä
  • Seuran nettisivuilla
  • Markkinointimateriaaleissa
  • Harjoituspaidoissa (joko LKK-paidat tai seuran omat paidat LKK-logoilla)
 • Sitoutuminen Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksiin
 • Sisällöt vastaavat Leijona-kiekkokoulun tuntisisältöjä

LINKKI LKK-nimen ja -logon käyttöohjeisiin

 

INFO LEIJONAKIEKKOKOULU.FI sivustosta

 

Jääkiekkoliitto kokoaa nyt tehtävän kyselyn perusteella osoitteeseen leijonakiekkokoulu.fi kaikki kiekkokoulutoimintaa järjestävät jäsenseurat. Leijona-kiekkokouluja voi jatkossa etsiä kaupungeittain, haluamme näin helpottaa lähimmän kiekkokoulun löytämistä silloin, kun perheellä ei ole jääkiekkotaustaa ja/tai lähiseurojen tuntemusta. Sivustolle ohjataan lasten kiekosta kiinnostuneet perheet osana syksyn valtakunnallista markkinointikampanjaa.

Mikäli seuranne haluaa oman kiekkokoulunsa alkusyksystä näkyviin osoitteessa leijonakiekkokoulu.fi, tulee seuran täyttää LKK-kysely. 

Sivustolle ja muihin mahdollisiin materiaaleihin listataan ne seurojen järjestämät kiekkokoulut, joiden nimessä on Leijona-kiekkokoulun nimi ja/tai Leijona-kiekkokoulun logo ja joiden ohjaajat ovat suorittaneet LKK-ohjaajakoulutuksen tai koulutus pidetään syksyllä ja sisällöt vastaavat LKK-tuntisisältöjä.

Olet nyt

Etsi sivustolta