tiistai, 01 syyskuu 2020 12:07

Tilaa Leijona-kiekkokoulun ja GHD-tapahtumien varusteet 11.9. mennessä - Seura saa LKK- ja GHD-harjoituspaidat ilmaiseksi, kun tilaus tehdään nyt

Seurat voivat nyt tilata Leijona-kiekkokoulun ja GHD-tapahtumien varusteita omiin tarpeisiinsa. Tilaamalla asut määräaikaan mennessä, seura saa asunsa Jääkiekkoliiton tukemaan hintaan ja säästää merkittäviä summia.

Kannattaa myös huomioida, että seuroilla on nyt ainutlaatuinen  mahdollisuus saada LKK- ja GHD-harjoituspaidat hintaan 0 € jos tilauksen tekee määräaikaan 11.9.2020 mennessä. Ne seurat, jotka vastasivat elokuussa LKK-kyselyyn, ovat voineet tilata paitoja jo aiemmin eikä uutta tilausta LKK-paitojen tarvitse tehdä. GHD-paitoja on tarjolla rajallinen määrä. 

Päivitetyt tilausohjeet ja tuotekuvat löytyvät oheisesta liitteestä. Suosittelemme lukemaan tarkasti kaikki tilauksen yksityiskohtiin liittyvät ohjeet ennen tilauskaavakkeen täyttämistä.

Itse tilauskaavake löytyy tämän linkin takaa. Aikaa tehdä tilauksia on perjantaihin 11.9.2020 saakka.

Varusteiden toimitus tapahtuu viimeistään viikolla 40 seuran valitsemaan urheiluliikkeeseen, josta seura noutaa ja maksaa tilaamansa tuotteet. Mikäli seura tarvitsee kauden aikana lisää asuja, tilaus tehdään suoraan urheiluliikkeestä. LKK-ja GHD-harjoituspaidat toimitetaan seuroihin poikkeuksellisesti alueorganisaation toimesta.

Muita paino- ja markkinointituotteita (Lätkäperheen pelikirja vanhemmille, GHD-julisteet, -kaverikortit, -rannekkeet) voi tilata pelkkien postikulujen hinnalla Jääkiekkoliiton verkkokaupasta läpi kauden.

Avaa / Lataa Tiedote LKK-varusteiden tilaamisesta kaudella 2020-2021

Olet nyt

Etsi sivustolta