keskiviikko, 16 joulukuu 2020 09:01

Juniori-KalPa on vuoden 2020 lasten ja nuorten Tähtiseura!

Juniori-Kalpa on valittu vuoden 2020 lasten ja nuorten liikunnan Tähtiseuraksi. Tähtiseuraksi valittu Juniori-KalPa palkittiin 5 000 euron stipendillä. Tähtiseura-palkintojen avulla halutaan tukea liikunnan ja urheilun harrastamista Suomessa sekä nostaa esiin seurojen tärkeää työtä.


Olympiakomitean seuratoiminnan asiantuntija Eija Alaja onnittelee Juniori-KalPaa valinnasta Vuoden lasten ja nuorten Tähtiseuraksi.

- Kyseinen seura tekee työtä suurella mustakeltaisella sydämellä. Seurassa lapsille ja nuorille avautuu useita osallistumismahdollisuuksia laadukkaaseen toimintaan. Oli kyse sitten huipulle tähtäävässä kiekkoilusta tai kevyemmässä harrastustoiminnassa – seurasta jokainen löytää paikkansa, taustoittaa Alaja.

Juniori-KalPan Herkko Koski ja Teemu Koljonen ovat ilahtuneita valinnasta.

- Olemmehan me toiminnastamme ylpeitä. Sekä joukkue- että harrastustoiminnassamme lapsia liikkuu paljon. Parhaimmillaan viikonloppuisissa luistelukiekkokouluissa lapsia on ollut mukana peräti 300. On hienoa huomata, että toimintamme on jatkunut vaikean korona-ajankin läpi, Koljonen toteaa.

Koski komppaa Koljosen ajatuksia.

- Suomessa toimii suuri määrä erittäin laadukkaita urheiluseuroja ja mekin olemme verrattain nuori Tähtiseura. Palkitseminen on meille todella hieno juttu ja osoitus siitä, että tekemämme työ on hyvää ja laadukasta. Palkintorahan haluamme kohdistaa yhdintoimintoihimme; tavoitteemme on innostaa toimintaamme mukaan niin lapsia, nuoria kuin perheitäkin. Ilman lapsikiekkovaiheen hyvää toimintaa, ei tulevaisuudessa olisi laadukasta seuratoimintaa tai kilpaurheilua.

KalPan lisäksi 1 000 euron arvoisia Tähtiseura-kannustuspalkintoja jaetaan 14 muulle seuralle, joukossa on mukana Ketterä Juniorit Imatralta.

Jääkiekkoliitto onnittelee palkittuja arvokkaasta työstä lasten ja nuorten harrastamisen eteen!

Lue koko artikkeli Olympiakomitean verkkosivuilta


Suomalainen urheilu loistaa Tähtiseurassa

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Ohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa. Yli 500 eri lajien urheiluseuraa kehittää toimintaansa Tähtiseura-ohjelman puitteissa.

Tutustu Tähtiseura -ohjelmaan tästä.

Olet nyt

Etsi sivustolta