perjantai, 15 syyskuu 2017 07:38

Suomi 100 - Itsenäisyyspäivän haaste junioriseuroille

Saimaan Pallo ry:n juniorit haastaa Suomen Jääkiekkoliiton junioriseurat ympäri maan mukaan kunnioittamaan 100-vuotiasta Suomea ja sytyttämään kynttilät oman paikkakunnan sankarihaudoille itsenäisyyspäivänä. Tavoitteena on, että 6.12.2017 jokaisella yli 66 000 Suomen sankarihaudalla palaa kynttilä klo 16.

Haasteen ottaminen vastaan tarkoittaa seuran osalta seuraavia asioita:

1)      Vastuuhenkilön nimeäminen

2)      Yhteydenotto hyvissä ajoin paikallisiin seurakuntiin: lupa tulee kysyä seurakunnalta ja samalla selvittää, onko jokin muu taho tai yhteisö jo hoitamassa asiaa. 

3)      Jos lupa asialle saadaan, voi seura tiedustella omilta yhteistyökumppaneiltaan tai joltakulta muulta paikalliselta yritykseltä mahdollisuutta sponsoroida kynttilät.

4)      Juniorijoukkueiden informointi ja tapahtuman organisointi hyvissä ajoin siten, että mahdollisemman moni juniori saadaan mukaan sytyttämään kynttilöitä. Tarvittava aika riippuu sytytettävien kynttilöiden ja sytyttäjien määrästä, mutta sytyttäminen kannattaa aloittaa viimeistään klo 15.

5)      Paikallismedian informointi asiasta etukäteen tuo hyvää julkisuutta seuralle.

6)      Kun kynttilät on klo 6.12. klo 16 sytytetty, kannattaa hautausmaa ikuistaa valokuvaan – kuvassa voivat poseerata myös sytyttämiseen osallistuneet juniorit. Kuvan voi julkaista seuran omissa kanavissa ja toimittaa myös Jääkiekkoliittoon osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

7)      Itsenäisyyspäivän juhlimisen jälkeen seuran on hyvien tapojen vuoksi hyvä valmistautua hoitamaan kynttilöiden poisvienti haudoilta jos seurakunta ei hoida asiaa.

 

 

Olet nyt

Etsi sivustolta