tiistai, 05 syyskuu 2017 15:54

Aluevalmentajien seuravastuisiin muutoksia uuden kauden alkaessa

Seurojen parissa työskentelevien jääkiekon aluevalmentajien seuraverkostoa on muokattu kauden 2017-18 alkaessa. Jotta suomalaista seurakenttää saadaan palveltua entistä paremmin, aluevalmentajat työskentelevät jatkossa seurojen urheilutoiminnan kehittämisen osalta nk. seurayhteistyöverkostojen kautta yli perinteisten aluerajojen ja heidän seuravastuunsa on jaettu materiaalipankista löytyvän liitteen mukaisesti. Aluevalmentajien työnohjaus tapahtuu jatkossa Jääkiekkoliiton toimistolta käsin.

Aluevalmentajien työ seurojen parissa kattaa edelleen alueellisen jääkiekon kehittämisen ja kartoitustoiminnan. Työajasta suurin osa menee lastenkiekon (LKK-C2/tyttöjen alueelliset kartoitusleirit) kehittämiseen yhdessä seurojen kanssa.

Seurakäyntejä toteutetaan aluevalmentajien ja tutorvalmentajien toimesta sekä seurakohtaisesti että yhteisseurakäynteinä. Seurakäynnit suunnitellaan yhdessä seurojen kanssa siten, että niiden tuoma apu on mahdollisemman monen seuran hyödynnettävissä. Seurakäyntien osalta lisätietoa antavat aluevalmentajat.


Lisätiedot:
Juniori- ja seuratoimintajohtaja Turkka Tervomaa, p. 010 2270 227
Junioripäällikkö Kalle Väliaho, p. 045 2671 681

 

Olet nyt

Etsi sivustolta