tiistai, 26 syyskuu 2017 09:13

Virkeä-ohjelma tukee rahallisesti nuoria lahjakkuuksia - joukkuesponsorointiohjelman hakuaika päättyy 30.9.

Virkeä-ohjelma on tulevaisuuden urheilulupausten yhteistyöohjelma, joka tukee rahallisesti nuoria lahjakkuuksia heidän matkallaan kohti menestystä.

Virkeä-ohjelmassa tavoitellaan pitkäjänteistä ja syvällistä yhteistyötä noudattaen yhteiskuntavastuullista toimintatapaa ja kestävän kehityksen periaatteita. Toiminnassa yhdistyvät yksilön kehitys ja yhteisöllisyyden voimavarojen hyödyntäminen.

Virkeä-ohjelmaan kuuluu joukkuesponsorointiohjelma, jonka hakuaika jatkuu 30.9.2017 saakka. Sponsorointitukea haetaan seuralle. Joukkuesponsorointiohjelma on kehitetty yhteistyössä FC Honka ry:n naisten ja tyttöjen akatemiajoukkueiden kanssa.

Kriteerit joukkuesponsoroinnin saannille ovat: Seurassa on kilpailutoimintaa ja pelaavilta joukkueilta on näyttöä menestyksestä. Seuran on edustettava lajia, jossa yli 10 000 lisenssinhaltijaa. Seuran tavoitteena on kehittää nuorista lahjakkuuksista kansainvälisiä kilpaurheilijoita. Seuralla on oltava kilpailutoimintaa usealla eri ikäluokalla. Seuralla pitää olla myös konsepti pelaajien kehittämiseen yksilöinä.

Lisätietoja joukkuesponsoroinnin kriteereistä saa tämän linkin kautta, sivuilta löytyy myös hakulomake. Tuen suuruus voi olla enintään 8 000 €.

Virkeä-ohjelma on sponsoroinut vuodesta 2012 huippu-urheilijoita ja lisäksi vuosittain on valittu stipendinsaajiksi 50 nuorta 12–20-vuotiasta urheilijalupausta, joille taloudellinen tuki on ollut tarpeellinen urheiluharrastuksen jatkumiselle.

 

Olet nyt

Etsi sivustolta