keskiviikko, 27 syyskuu 2017 12:00

Tilastointi ja tulospalvelu kauden alkaessa

Tilastointi- ja tulospalveluohjelmaan on päivitetty D- ja E-junioreiden kilpailusääntöjen mukaisesti mahdollisuus tallentaa tarvittaessa rangaistus ilman sijaiskärsijää, sekä E-junioreiden yhden minuutin pieni rangaistus. Jos kilpailusääntöjen mukaisesti sijaiskärsijää ei rangaistuksessa ole, niin kärsijäksi valitaan pudotusvalikon viimeisenä oleva "Ei kärsijää"-vaihtoehto.

Lisäksi kauden alussa on hyvä palauttaa mieliin tulospalvelun ohjeistus, joka löytyy uudistetun Finhockeyn joukkueiden materiaalipankista yläpalkin "Joukkueelle" => "Materiaalipankki" => "Toimitsijat".

Kaikessa tulospalvelutoiminnassa toimintaa ohjaa Tulospalveluohje.

Tulospalveluohjeessa on kerrottu, kuinka toimitaan otteluissa, että asianmukaiset tiedot saadaan toimitettua järjestelmän kautta kaikille asioista kiinnostuneille (joita on kymmeniä tuhansia viikoittain).

Kaikki tulospalveluun (tuloksiin ja tilastoihin) tarkoitetut viestit lähetetään: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ottelusiirrot anotaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sekä otteluohjelman kellonajat ja pelipaikat päivitetään itse Palvelusivustolla.

Materiaalipankissa on ohje nimeltään: ”Verkko-ongelman korjaaminen TiTussa”. Se tulee jokaisen tilastoijan lukea, koska silloin tilastoija tietää mitä tehdään, kun TiTussa on lähetysjono, joka ei purkaannu. Ohje on hyvä myös tulostaa, jotta se on saatavilla silloin kun tarve tulee.

Jos syystä tai toisesta paikan päällä tilastointi epäonnistuu, niin järjestelmässä ottelu jää kesken ja tilastointi on tällöin avoinna seuraavaan yöhön kello 02:een saakka. Tilastoinnin pystyy siis sulkemaan ja jatkamaan siitä mihin jäi, tai ihan viime kädessä tekemään esim. kotoa , jossa internet toimii. Tekemällä ottelu loppuun, myös otteluiden tilastot ja sarjataulukot päivittyvät ja tieto lopputuloksesta tavoittaa kaikki asianosaiset.

Olet nyt

Etsi sivustolta