lauantai, 29 kesäkuu 2019 16:17

Oletko etsimämme alueen tyttökiekkokoordinaattori?

Haemme tyttö- ja naiskiekon tehtäviin oman toimen ohella työskenteleviä henkilöitä Etelän, Länsirannikon, Hämeen, Savo-Karjalan ja Lapin alueille kaudelle 2019-2020

TYTTÖKIEKKOKOORDINAATTORI

Tehtävänäsi on harrastajamäärän kasvattaminen - uusien seurojen ja tyttöpelaajien innostaminen jääkiekon pariin, alueen rekrytointi- ja matalan kynnyksen tyttökiekkotapahtumien sekä G/F- ja E-pelitoiminnan koordinointi yhteistyössä seurojen, alueen toimihenkilöiden ja tyttökiekon kehittäjän kanssa.

Tehtävän tavoitteena on

  • Tyttökiekon harrastajamäärän kasvattaminen
  • Tyttöryhmien säännöllinen harjoitus- ja pelitoiminta alueella
  • Tyttöjoukkueiden ilmoittautuminen Jääkiekkoliiton sarjatoimintaan
  • Tyttöjen pelaajapolun syntyminen seurayhteisöön

Työnkuvan toimenpiteitä ovat seuravierailut, joiden tavoitteena on yhdessä kehittää seuran GHD-rekrytointitoimintaa ja tyttöjen Leijonakiekkokoulu- ja peliryhmiä. Lisäksi tehtävä sisältää alueellisten tapaamisten järjestämistä ja viestintää, jotka tähtäävät alueellisten ja valtakunnallisten harjoitus- ja pelitapahtumien toteutumiseen.

Toteutat tehtävää yhdessä seurojen tyttökiekkovastaavien kanssa, apunasi ovat alue- ja taitovalmentajat. Raportoit työstäsi aluepäällikölle ja tyttökiekon kehittäjälle.

Sinulta odotamme

  • Innostunutta otetta tyttökiekkoon
  • Organisointikykyä
  • Viestintätaitoja

Tehtävä vaatii liikkumista lähialueella ja kotimaan koulutustapahtumissa, pääasiassa ilta-aikaan ja viikonloppuisin. Tehtävään ei vaadita liikunnan tai kasvatusalan koulutusta. Tehtävästä maksetaan OTO-korvaus.

Vapaamuotoinen hakemus tehtävään ja CV tulee toimittaa 6.8. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huom! Kauden 2019-2020 startti pidetään Vierumäellä 23.-24.8. Varaathan sen jo kalenteriisi, jos haet tehtävää.

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta