torstai, 18 heinäkuu 2019 16:22

Team Kuortane etsii vahvistusta taustaryhmään

Haemme Kuortaneen urheiluopistolla toimivalle valmennuskeskusjoukkueelle oman toimen ohella työskentelevää joukkueenjohtajaa ja huoltajaa.

Joukkueenjohtaja ja huoltaja toimivat Team Kuortaneen päävalmentajan alaisuudessa, yhteistyössä Kuortaneen urheiluopiston ja Jääkiekkoliiton toimiston maajoukkuekoordinaattorin kanssa. Olet osa joukkueen johtoryhmää ja vastaat käytännöistä ensisijaisesti päävalmentajalle.

Molemmat tehtävät vaativat liikkumista lähialueella ja kotimaan tapahtumissa, sekä ilta- ja viikonlopputöitä. Tehtäviin ei vaadita liikunnan tai kasvatusalan koulutusta. Tehtävistä maksetaan OTO-korvaus.

Team Kuortane joukkueenjohtaja

Oletko järjestelmällinen, hyvä viestijä, hengen nostattaja, yhteistyökykyinen joukkuepelaaja ja haluat käytännön kokemusta urheilun hallinnollisista tehtävistä sekä urheilujohtamisesta?

Viihdytkö tiiviissä yhteisössä, jota yhdistää tavoitteellinen urheilu, elämän- ja ajanhallinta ja sporttiset elämänarvot sekä nuorten urheilijoiden kasvun tukeminen urheilijana ja ihmisenä?

Jos tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö! Team Kuortane on Suomen Jääkiekkoliiton ylläpitämä valmennuskeskusjoukkue, joka pelaa Naisten Liigaa. Joukkue etsii joukkueenjohtajaa, jonka tehtäviin kuuluu mm.

  • Kotiotteluiden ottelujärjestelyt
  • Vieraspelimatkojen majoitus-, matka- ja ruokailujärjestelyt
  • Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa
  • Joukkueen ulkoinen ja sisäinen viestintä
  • Talous

 

Team Kuortane Huoltaja

Ovatko huoltajan tehtävät ja joukkueen auttaminen arjessa sinulle sydämen asia?
Osaat teroittaa luistimet, tehdä pienemmät varustekorjaukset ja pitkätkin päivät hallilla harjoitusten, pelien ja pyykin parissa ovat sinulle mieluisaa puuhaa.

Jos tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö! Team Kuortane on Suomen Jääkiekkoliiton ylläpitämä valmennuskeskusjoukkue, joka pelaa Naisten Liigaa. Joukkue etsii huoltajaa, jonka tehtäviin kuuluu mm.

  • Huoltajan toimet harjoituksissa ja peleissä
  • Joukkueen varuste- ja asuvarastosta huolehtiminen
  • Joukkueen käytännöistä huolehtiminen yhdessä joukkueenjohtajan kanssa

 

Kiinnostuitko? Toimi seuraavasti:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus tehtävään ja CV tiistaihin 6.8. mennessä osoitteeseen tuula.puputti(at)finhockey.fi

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä viikolla 30 klo 10-12 välillä Team Kuortaneen päävalmentaja Mira Kuismalta p. 044-773 4042.

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta