torstai, 29 elokuu 2019 08:55

Naisten Liiga etsii viestintäharjoittelijaa

Haluatko näyttää taitosi, kehittää osaamistasi ja hankkia työkokemusta viestimällä Naisten Liigasta? Oletko sinä etsimämme Naisten Liigan viestintäharjoittelija?

Viestintäharjoittelijan päätehtävä on Naisten Liigan some-kanavien (FB & IG) hallinnointi ja päivittäminen kauden 2019-20 aikana:

- Tulevat ottelut  
- Tulokset
- Videopostaukset
- Kilpailut
- Muut koko Naisten Liigaa koskevat päivitykset
- Joukkueiden & pelaajien kanavien seuranta & päivitysten re-postaukset
- Leijonat.fi:n uutisten jaot
- Mahdolliset seurojen tärkeimpien uutisten jaot

Tehtävä edellyttää sosiaalisen median tuntemusta, kykyä tuottaa kanavakohtaisesti räätälöityä, oivaltavaa sisältöä ja aitoa halua olla mukana rakentamassa Naisten Liigasta Suomen suosituinta naisten sarjaa.

Videoiden editointityö ja pelaajahaastattelujen tai muiden artikkelien kirjoittaminen Leijonat.fi-verkkosivuille voidaan sisällyttää harjoittelijan toimenkuvaan valittavan henkilön niin toivoessa.

Tehtävää voi hoitaa etänä pääosin oman aikataulun mukaan kuitenkin huomioiden, että pelit pelataan viikonloppuisin. Arvioitu työmäärä on noin 20h/kk. Työstä maksetaan pieni korvaus.

Kiinnostuitko? Jos kyllä, kerro se meille viimeistään 19.9.2019 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Lisätiedot:
Suomen Jääkiekkoliitto, viestintäjohtaja Henna Malmberg, 040 573 7572

 

 

 

 

 

 

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta