maanantai, 04 marraskuu 2019 12:21

2022 MM-kisaorganisaatio rekrytoi: Oletko sinä MM-kotikisojen viestintäpäällikkö?

Oletko sinä pettämättömän pelisilmän ja ahkeran työmyyrän asenteen omaava viestinnän ammattilainen, jolla on visio, kyky tarttua toimeen ja saada aikaan? Haluatko olla mukana rakentamassa ja toteuttamassa Suomen suurinta urheilutapahtumaa vuonna 2022?

Jos kyllä, saatat olla etsimämme henkilö vastaamaan 2022 jääkiekon MM-kotikisojen viestinnästä, mediasuhteista ja kisojen aikaisista mediapalveluista.

- Vastaat kisaprojektin ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, mikä edellyttää kykyä ennakoida ja tarvittaessa reagoida.
- Työhön kuuluu keskeisenä osana MM-kotikisojen markkinointiviestinnän suunnittelu ja organisointi kotimaan ja kansainvälisiin tarpeisiin: markkinointiviestinnän kanavat, sisällöt ja ilme.
- Mediasuhteet erityisesti kotimaisen median suuntaan ovat tärkeä osa työtä kisaprojektin edetessä.
- Vastaat mediapalvelujen suunnittelusta ja organisoinnista MM-kisatapahtuman aikana.
- Suunnittelun ohella hallitset myös tekemisen: kisaorganisaatiossa jokaisen vastuuhenkilön odotetaan osallistuvan myös käytännön tekemiseen rutiineja kaihtamatta. Viestintäpäällikön tuleekin mm. pystyä tuottamaan julkaisukelpoista tekstiä suomeksi ja englanniksi ja hallita eri kanavien (verkko + some) päivittäminen kiinteänä osana työtä.

Viestintäpäällikön työ alkaa vuoden 2020 alussa ja jatkuu kesäkuun 2022 loppuun – käytännössä tämä tarkoittaa, että pääset rakentamaan MM-kisoja alkumetreiltä asti tärkeänä osana kisaorganisaatiota. Viestintätiimin muut jäsenet liittyvät mukaan projektiin porrastaen lähempänä kisatapahtumaa.

Kisaorganisaatio vastaa ensisijaisesti MM-kotikisojen järjestelyistä, mutta erityisesti markkinointiviestintä suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä Jääkiekkoliiton viestintäorganisaation kanssa. Työ edellyttää myös tiivistä yhteistyötä kisatapahtuman oikeudet omistavan Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n ja markkinointiyhtiö Infront Sportsin kanssa. Esimiehenä toimii MM-kisaorganisaation pääsihteeri.

Työssä ei vaadita jääkiekon tuntemusta, sen sijaan aiempi työkokemus suurtapahtumista ja kansainvälisistä projekteista on ehdoton etu. Työ tapahtuu valmisteluvaiheessa pääosin Helsingissä, MM-kisojen lähestyessä ja aikana Tampereella.  

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 15.11.mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lue lisää:
- 2022 MM-kotikisojen pelipaikat selvillä

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta