Helsingin Jääkiekkotuomarit HJT ry hakee päätoimista erotuomarivalmentajaa kaudelle 2020-2021

Helsingin Jääkiekkotuomarit HJT ryeli HJT on Suomen suurin jääkiekkoerotuomarikerho. Meillä on yli 360 aktiivista jäsentä, jotka toimivat tuomareina ja toimitsijoina kaikilla jääkiekon sarjatasoilla aina juniori- ja harrasteotteluista Liigaan ja kansainvälisiin otteluihin. Vastaamme kausittain alueellamme n. 20 000 tuomari- ja toimitsijatehtävän hoitamisesta.  HJT haluaa strategiansa mukaisesti tarjota laadukasta toimintaa jäällä ja sen ulkopuolella.

Haemme nyt joukkoomme päätoimista erotuomarivalmentajaa kaudelle 2020-2021 vastaamaan kerhomme tuomareiden rekrytoinnista, koulutuksesta ja valmentamisesta jääkiekon alemmilla sarjatasoilla (tasot 1-3) sekä alueemme seurayhteistyöstä.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 13.3.2020 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lue lisää avoinna olevasta tehtävästä uutisen liitteestä.

Lisätietoja tehtävästä antavat HJT:n hallituksen puheenjohtaja Rami Hämäläinen (p. 040 076 9926) ja hallituksen jäsen Jenni Heikkinen (p. 044 500 0574).

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta