perjantai, 08 tammikuu 2021 10:27

Jääkiekkoliitto rekrytoi: Kilpailutoiminnan koordinaattori Helsinkiin

Suomen Jääkiekkoliitto yksi Suomen suurimmista nuorison kasvattajajärjestöistä, jonka tarkoituksena on tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuus saada jääkiekosta lisäarvoa elämäänsä. Jääkiekkoa harrastaa aktiivisesti noin 200.000 suomalaista, joista yli 71 000:lla on jääkiekon pelipassi. Valtaosa harrastajista on lapsia ja nuoria, minkä vuoksi liiton toiminnalle on asetettu korkeat laatukriteerit. Jääkiekkoliiton vastuulle kuuluu suomalaisen jääkiekon organisointi pois lukien Liiga, joka toimii omana organisaationaan. Suomalaisen jääkiekon vuosien 2018–2022 strategian päämääränä on jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen. Toimintaa ohjaavat arvot ovat kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu.


Etsimme palveluksemme kilpailutoiminnan koordinaattoria

Olet seuratoiminnassa aktiivisesti mukana ollut kokenut jääkiekon osaaja. Olet tottunut työskentelemään oma-aloitteisesti ja sinulla on itsenäinen ote työntekoon. Sinulla on luontainen halukkuus kehittää lajia ja kehittyä yhdeksi Suomi-kiekon osaajaksi.

Toimit välillä jopa hektisessä seurojen kilpailutoiminnan arjessa. Vastaat osaltasi sarjatoiminnan organisoinnista ja käytännön toteutuksesta. Osallistut asiantuntijana Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunnan työskentelyyn. Toimenkuvaasi muokataan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Työaikasi määräytyy tehtävien mukaan, joten sinulla on mahdollisuus tehdä joustavasti myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Sinulla on tehtävään vaadittava osaaminen ja soveltuva koulutus. Osaat hyödyntää sekä kehittää tietotekniikkaa työssäsi. Työtavoissasi korostuvat looginen päättelytaito ja organisointikyky. Tehtävässäsi onnistuminen edellyttää sinulta sekä vahvaa ymmärtämystä sarjatoiminnasta ja kilpailusäännöistä että laajaa seuratoiminnan tuntemista. Koulutustilaisuuksien vaatima esiintymistaito ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat sinulle luontaisia. Sinulla on vahva halu oppia uutta. Lisäksi osaat ilmaista asiasi myös kirjallisesti. Vieraiden kielten, mm. englannin ja ruotsin osaaminen lasketaan sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen suosituimman urheilulajin ytimessä. Pääset osaksi rentoa työyhteisöä, jossa on tekemisen meininki. Työpisteesi sijaitsee Jääkiekkoliiton toimistolla Helsingissä. Olet osa Jääkiekkoliiton kilpailutoiminnan tiimiä ja vastaat tehtävässäsi kilpailupäällikölle.

Tehtävän palkkaus määräytyy urheilujärjestöjen työehtosopimuksen mukaisesti. Vapaamuotoinen hakemus toimeen palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen tulee jättää 20.1.2021 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mahdolliset tehtävään liittyvät tiedustelut pyydämme puhelimitse kilpailupäällikkö Pirkka Antilalle (p. 010 227 0201) seuraavina ajankohtina:

  • ma 11.1 klo 12:30-13:30
  • pe 15.1. klo 9:00-10:00
  • ti 19.1. klo 9:00-10:00

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta