keskiviikko, 19 toukokuu 2021 12:19

Jääkiekkoliitto rekrytoi: Controller

Haemme Jääkiekkoliiton taloustiimin vahvistukseksi controlleria määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2021 alkaen.


Työsuhteen määräaikaisuuden peruste on toukokuussa 2022 järjestettävien Jääkiekon MM-kotikisojen aiheuttama määräaikainen työn lisääntyminen talousosastolla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi Jääkiekkoliiton osaavaa porukkaa. Teemme töitä tosissamme, mutta emme vakavasti. Tehtävässäsi tulet osallistumaan aktiivisesti Jääkiekkoliiton ja 2022 jääkiekon MM-kisojen talouden suunnitteluun, seurantaan ja raportointiin. Toimit läheisessä yhteistyössä Jääkiekkoliiton talousjohtajan kanssa. Lopullinen toimenkuva ja tehtävät muokkautuvat valitun henkilön osaamisen perusteella. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä.

Menestyäksesi tarvitset soveltuvaa koulutusta, esim. KTM tai Tradenomi, sekä aiempaa työkokemusta esimerkiksi tilintarkastustehtävistä.

Olet analyyttinen tiimipelaaja ja omaat tarkan työskentelytavan. Pystyt tarvittaessa joustavaan työskentelyyn. Olet ratkaisuhakuinen ja tartut rohkeasti asioihin. Uskallat kysyä ja kyseenalaistaa, ja pystyt perustelemaan omat näkemyksesi. Osaat myös hyödyntää tietotekniikkaa työssäsi, ja varsinkin excelin käyttösi on sujuvaa. Osaat ilmaista asiasi selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisesti. Suomen lisäksi pärjäät erinomaisesti myös englannin kielellä.

Hakemus toimeen tulee jättää palkkatoiveineen viimeistään 30.5.2021 osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävään liittyen, lisätietoja antaa Jaakko Luumi, puh. 040-749 0272. Yhteydenotot keskiviikkona 26.5. klo 9:00-11:00 tai perjantaina 28.5. klo 9:00-11:00.

Suomen Jääkiekkoliitto yksi Suomen suurimmista nuorison kasvattajajärjestöistä, jonka tarkoituksena on tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuus saada jääkiekosta lisäarvoa elämäänsä. Jääkiekkoa harrastaa aktiivisesti noin 200.000 suomalaista, joista noin 70 000:lla on jääkiekon pelipassi. Valtaosa harrastajista on lapsia ja nuoria, minkä vuoksi liiton toiminnalle on asetettu korkeat laatukriteerit. Jääkiekkoliiton vastuulle kuuluu suomalaisen jääkiekon organisointi pois lukien Liiga, joka toimii omana organisaationaan. Suomalaisen jääkiekon vuosien 2018–2022 strategian päämääränä on jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen. Toimintaa ohjaavat arvot ovat kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu.

 

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta