tiistai, 27 elokuu 2019 11:17

Kauden 19-20 pelipassien ja toimihenkilöiden rekisteröintien tarkistus otettu käyttöön

Jääkiekkoliiton palvelusivustolla näkyvät pelipassit ovat varmasti voimassa. Jos pelipassia ei palvelusivustolla näy, sen voimassaolon voi itse varmistaa osoitteesta suomisport.fi (omilta henkilökohtaisilta sivuilta tai seuran toimesta pääkäyttäjäoikeuksilla).

Jääkiekkoliitto on palauttanut voimaan automaattisen eston palvelusivustolla pelipassittoman pelaajan / rekisteröimättömän toimihenkilön (uusi toiminto) liittämiseksi ottelukokoonpanoon viime kausien tapaan.

Joukkueenjohtajan tehtävänä on varmistaa hyvissä ajoin kaikkien pelaajien ja toimihenkilöiden pelipassitilanne / rekisteröinti.

Ottelukokoonpanon vahvistavan joukkueen toimihenkilön on varmistuttava pelipassien voimassaolosta ennen ottelukokoonpanon vahvistamista.

Koska pelipassitarkistus on nyt päällä, mahdollisissa epäselvässä tapauksessa voi  seuran yhteyshenkilö selvittää asian liiton pelipassivastaavan kanssa (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) virka-aikana arkisin klo 09.00 - 16.00 välillä tarvittavien tositteiden kera (pelaajan tiedot ja kuitti maksetusta pelipassista).

Viikonloppuna Jääkiekkoliitto ei päivystä mahdollisten pelipassittomien pelaajien vuoksi, vaan joukkueenjohdon velvollisuus on viimeistään nyt tarkistaa että kaikki on kunnossa. Jos pelaajalla ei järjestelmässä ole pelipassia voimassa viikonloppuna, ei häntä saa kokoonpanoon eikä hän voi pelata riippumatta siitä, onko pelaajan/huoltajan mielestä pelipassi kunnossa. Tällainen pelaaja on aina edustuskelvoton.

Olet nyt

Etsi sivustolta