lauantai, 09 tammikuu 2021 14:17

U18 SM-pudotuspeleihin ja alempaan jatkosarjaan muutoksia

Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut U18 SM-työryhmän esityksestä muutoksia pudotuspeleihin sekä alemman jatkosarjan pelaamiseen.

Alemmasta jatkosarjasta pääsee pudotuspeleihin aiemman yhden joukkueen sijaan kaksi (2) parasta ja varsinaisesta SM-sarjasta kaikki 10 joukkuetta aiemman 9 sijaan. Pudotuspoelien villi kortti -kierros pelataan seuraain ottleuparen : 5.-aj 2., 6.-aj 1., 7.-10. ja 8.-9. Otteluparien voittajat puolivälieriin.

Alemman jatkosarjan 3.-6. sijoittuneet saavat paikan SM-alkusarjaan kaudeksi 21-22. Sijoille 7.-10. sijoittuneet joukkueet pelaavat erikseen karsintasarjan kahdesta viimeisestä SM-alkusarjan paikasta. Karsintasarja pelataan kaksinkertaisena ja alemman jatkosarjan pisteet eivät jää voimaan. Sarjassa on edustuskelpoisuus kaikilla seuran U18 ikäisillä ja nuoremmilla pelaajilla. Yli-ikäisiä koskevat voimassa olevat kilpailusääntöjen mukaiset rajoitukset.

Mikäli seuralla on kaksi joukkuetta U18 SM-tasolla, ei karsintasarjaan osallistuvassa joukkueessa voi pelata pelaajia joilla on alle 50 % kauden otteluistaan pelattuna karsintasarjaan osallistuvassa joukkueessa.


Sarjakaavio päivitetään nettiin maanantaihin mennessä.

Olet nyt

Etsi sivustolta