perjantai, 08 syyskuu 2017 14:52

Jääkiekkoliitto sopimukseen Elisan Fanseat palvelun laajentamisesta nuorten ja juniorien kiekkolähetyksiin

Jääkiekkoliitto ja Elisa Oyj ovat sopineet Fanseat -palvelun laajentamisesta Nuorten ja Juniorien sarjaotteluihin.

Jo aiemmin Elisa Viihde Sport ja Fanseat ovat lähettäneet Mestiksen otteluita. Viime kaudella Fanseat Go -palveluun tuli mukaan seurojen itsensä tuottamina Nuorten SM-Liigan, Naisten Liigan ja miesten Suomi-sarjan ottelut. Nyt laajeneva yhteistyö mahdollistaa seuroille alustan jonne tuottaa mitä tahansa sarjaotteluita oman aktiivisuuden mukaan.

- Hienoa, että Elisa satsaa jääkiekon laajaan näkyvyyteen ihan junioriotteluita myöten - on luontevaa laajentaa yhteistyötä hyvin menneiden Mestis-kausien jatkoksi. Viime kaudella myös Naisten Liiga, Nuorten SM-Liiga ja Suomi-sarja saivat hyvin lisää näkyvyyttä, uskomme nyt julkaistun yhteistyön laajenemisen entisestään lisäävän kaikkien Liiton jääkiekkosarjojen näkyvyyttä, kommentoi Jääkiekkoliiton kilpailupäällikkö Pirkka Antila.

”Viime kevään kokeilu seurojen itse tuottamista striimeista sai faneilta erittäin positiivisen vastaanoton, joten yhteistyön laajentaminen oli luontevaa. Uskomme myös, että laajentuneen näkyvyyden lisäksi tästä yhteistyöstä muodostuu tulevaisuudessa varteenotettava varainhankintamahdollisuus seuroille. Jaamme seuroille suoraa katseluihin perustuvaa tuottoa jokaisesta itsetuotetusta ottelustriimistä, kertoo Fanseatin liiketoiminnasta vastaava Ilkka Vanala.”


Seurat ovat saaneet ohjeet kuinka toimia jotta otteluiden lähettäminen onnistuu.

Olet nyt

Etsi sivustolta