Muutoksia tyttökiekko-organisaatioon

Tuula Puputti on valittu keväällä 2019 Suomessa pelattavien naisten jääkiekon MM-kisojen pääsihteeriksi ja tyttökiekon kehittäjäksi kaudelle 2017-18.

MM-kisavalmistelut käynnistyvät asteittain ja kaudella 2017-18 Puputin työajasta valtaosa kuluu tyttökiekon kehittämiseen. Tyttökiekon taitovalmentaja Saara Niemen siirryttyä kiinalaisen Kunlun Red Starin naisten joukkueen valmentajaksi Puputin vastuulle kuuluu pääsihteerin tehtävien ohella tyttökiekon edistäminen suomalaisessa seurakentässä. Puputti vastaa mm. GHD-tapahtumien kehittämisestä ja harrastajapohjan laajentamisesta yhdessä sivutoimisten tyttökiekkokouluttajien kanssa. Hän osallistuu lisäksi jääkiekon edustajana Olympiakomitean ja Suomen Valmentajat ry:n koordinoimaan palloilulajien Valmentaa kuin nainen -hankkeeseen, jonka tavoitteena on lisätä naisvalmentajien määrää ja heidän osaamistaan suomalaisessa palloilukentässä.

Tyttökiekon taitovalmentajan valmennuksellisia tehtäviä seurakentällä toteuttavat aluevalmentajat, seuroissa Jääkiekkoliiton tuella toimivat taitovalmentajat, sivutoimiset Tutor-valmentajat ja tyttökiekkokouluttajat.

 

 

 

Olet nyt