Henna Malmberg

Henna Malmberg

HelsinginKiekko-Tiikerit F1 on Salmisaaressa harjoitteleva juniorijoukkue, jossa pelaa noin 30 2007-2009 syntyneitä kiekkoilijoita. Kiekko-Tiikerit on Hifk-yhteistyöseura.

Etsimme joukkueeseen innostavaa valmentajaa vastaamaan pelaajien kehityksestä aktiivisen taustajoukon tukemana.

Odotamme valmentajalta:

·      Hyvää lajituntemusta mielellään omasta peliurasta opittuna

·      Motivaatiota ja ymmärrystä lasten ja nuorten kanssa toimimisesta

·      Hyvät sosiaaliset taidot toimia sekä aikuisten että lasten kanssa

·      Mahdollisuutta sitoutua kaudella 2-3 tapahtumaan viikossa joista yksi viikonloppuna sekä kahteen viikonlopputurnaukseen

·      Aikaisempaa valmennuskokemusta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa joukkueen kanssa valmentajana ja päästä johtamaan nuorten innokaiden pelaajien kehitystä. Tukenasi toimii Helsingin Kiekko-Tiikereiden Valmennuspäällikkö Pate Johansson, aktiivinen apuvalmentaja- ja huoltajatiimi sekä koko Kiekko-Tiikereiden organisaatio.

Tehtävässä tarjotaan koulutusta niin seuran sisällä kuin ulkopuolella valmennustyön kehittämiseen ja maksamme valmentamisesta korvauksen.

 

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset:

Joukkueenjohtaja Pekka Ketonen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

maanantai, 14 toukokuu 2018 14:29

Junior-Pelicans ry hakee harrastekiekkovastaavaa

Junior-Pelicans hakee seuraan osa-aikaista (20 h/vko) harrastekiekkovastaavaa, jonka tehtäviin kuuluu vastata seuran kiekkokoulu- ja harrastekiekko toiminnan organisoinnista, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Työsuhde alkaa 1.8.2018 tai sovittaessa.

Lue lisää tehtävästä täältä - hakuaika jatkuu 31.5. saakka.

 

 

Suonenjoen Kiekko-Karhut ry hakee vastuuvalmentajaa II-divisioonassa pelaavalle edustusjoukkueelleen kaudelle 2018-2019.

Joukkueella on taustajoukot kunnossa, vain valmentaja puuttuu.

Toivomme, että valmentajalla on aiempaa kokemusta valmennuksesta aikuisten tai/ja junioreiden parissa.

Tervetuloamukaan Sukikan virkeään seurayhteisöön!
Lue lisää seurastamme: www.sukika.fi

Vapaamuotoiset hakemukset ja lisätiedot:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seuroilla on vielä viisi päivää aikaa kerätä omilta harrastajiltaan tarvittavat tiedot ja täyttää ensi kauden D-, C- ja B-juniori-ikäisten pelaajien tukihakemukset sikäli, kun nämä tarvitsevat taloudellista tukea jääkiekkoharrastuksensa kustannuksiin. Hakuaika jatkuu perjantaihin 27.4. saakka. Hakemukset kannattaa täyttää ajoissa, sillä myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta vastaan. 

Seuroille on lähetetty huhtikuun seurakirjeissä lisätiedot ja linkit hakemusten täyttämiseen. Seurakirjeet postitetaan seurojen palvelusivustolla ilmoittamille yhteyshenkilöille, tarvittaessa seura voi kysellä seurakirjettä ja siellä olevaa linkkiä hakemukseen omalta aluepäälliköltään.

Lisätietoa kevään tukihausta ja linkki materiaalipankkiin kerättyihin materiaaleihin löytyvät täältä.

 

Vaikka kiekkokausi onkin toukokuussa loppunut, voivat myös kiekkoseurat osallistua suomalaisten liikuttamiseen yhdessä muiden lajien kanssa. Helatorstaina, 10. toukokuuta, vietetään nimittäin Unelmien liikuntapäivää.

Unelmien liikuntapäivään pääsee mukaan helposti. Kun idea tapahtumasta on syntynyt, tapahtuma ilmoitetaan Unelmien liikuntapäivän karttapalveluun osoitteessa www.unelmienliikuntapäivä.fi - karttapalvelu on avoin niin seuroille, joukkueille kuin muillekin toimijoille, myös yksityishenkilöille. Niin pientä tapahtumaa ei ole, etteikö sitä kannattaisi ilmoittaa mukaan tähän koko Suomen yhteiseen liikuntapäivään!

Tapahtumien ideana on saada ihmiset liikkumaan - mitään uutta tai ihmeellistä ei välttämättä tarvita vaan esimerkiksi seuran tai joukkueen treenit käyvät vallan mainiosti tapahtumasta, erityisesti jos treenien yhteyteen voi järjestää ohjelmaa myös ulkopuolisille. Ja koska tämän vuoden teemana on luonto, voi ja kannattaa teema mahdollisuuksien mukaan sisällyttää tapahtumaan. Miten olisi vaikkapa kuntotreenit keväisessä luonnossa? Rullakiekkoa ulkoilmassa?

Jos intoa riittää, oman seuran tunnettu urheilija voidaan valjastaa vetämään lämmittelyä tai lenkkiä - juosten, kävellen tai vaikkapa rullilla. Tämä toimii samalla hienona markkinointina, jos sana leviää ja mukaan innostuu myös muita kuin seuran toiminnassa tavalla ja toisella jo mukana olevia liikkujia.

Voisiko teidänkin seuranne olla mukana Unelmien liikuntapäivässä? Mikä ettei, ainakin aikaa vielä on!

Lue lisää: www.unelmienliikuntapäivä.fi

tiistai, 03 huhtikuu 2018 19:52

HYRI A-nuoret hakee vastuuvalmentajaa

HYRI A-Nuoret hakee vastuuvalmentajaa A-Nuorten Suomi-sarjassa pelaavalle joukkueelleen kaudelle 2018-2019. Joukkue harjoittelee Riihimäellä ja pelaa Riihimäellä sekä Hyvinkäällä.

Odotamme valmentajalta aiempaa valmennuskokemusta eri ikäluokkien osalta, halua yhteistyön tekemiseen, innostunutta ja positiivista asennetta sekä kykyä ja halua pelaajien kehittämiseen.

Tarjoamme mahdollisuuden valmentajana kehittymiseen kasvavassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä.

Vapamuotoiset hakemukset ja lisätiedot:
Valmennuspäällikkö: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Valmennuspäällikkö: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Laatuseurat ovat nyt Tähtiseuroja!
Tähtiseuraohjelma on uusi seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Tähtiseuraohjelma tarjoaa seuroille kehittämisen välineitä lasten ja nuorten urheiluun, aikuisten toimintaan sekä huippu-urheiluun tähtäävään seuratoimintaan. Laadun tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat.

Tähtiseuraohjelman sisälle ovat siirtyneet Sinettiseura- ja Voimisteluliiton Priimaseuratoiminta. Mukana ovat myös Palloliiton ja Salibandyliiton laatuseuraohjelmat sekä Voimistelun Huippu-seurat ja Uimaliiton Huimaseurat. Tähtiseuraohjelma on jatkossa myös osa Jääkiekkoliiton Leijona-laatuseurajärjestelmää. Jatkossa kaikki urheilujärjestöjen laatuseurat tunnistaa Tähtiseuratunnuksesta.

Lue lisää Tähtiseuraohjelmasta ja siitä, miten Jääkiekkoliiton seurat pääsevät siihen mukaan oheisesta liitteestä.

Onko sinulla halu ja kyky kehittää pelaajia yksilöinä ja toimimaan joukkueessa?

Haemme A-nuorten Mestis-joukkueelle vastuuvalmentajaa.

Odotamme sinulta positiivistä asennetta, intohimoa lajia kohtaan sekä valmennuskokemusta eri ikäluokissa. Tarjoamme innokkaan ja kehittyvän työympäristön, jossa on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja edetä valmentajana.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 15.4.2018 mennessä:

valmennuspäällikkö Simo Karjalainen 044 011 2623, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
toiminnanjohtaja Jarmo Mustonen 050 550 8093 , Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lue lisää oheisesta liitteestä tai osoitteesta www.tuto.fi - hakuaika jatkuu 23.3. saakka.

Jääkiekkoliiton erotuomari- ja valmennusoppaat, muut valmennusmateriaalit ja huoltajan opas ovat nyt myynnissä Nettikaupassa. Samasta osoitteesta löytyvät myös seurojen pelkällä toimitusmaksulla tilattavissa olevat tuotteet kuten Leijona-kiekkokoulutuotteet, GHD-materiaalit, erotuomarijulisteet, Kunnioita Peliä -kypärätarrat ja Easy Hockey -tarrat.

Käy tutustumassa tarjontaan osoitteessa https://nettikauppa.leijonat.fi/