Joni Leander

Joni Leander

Eteläinen alue on saanut tällä viikolla kaksi uutta Tähtiseuraa, kun Etelä-Vantaan Urheilijoiden ja Kiekko-Vantaa Idän auditoinnit hyväksyttiin 16.12.2020. Seurat aloittivat Tähtiseurapolun työstämisen tammikuussa, ja vuoden aikana pidettiin yhteensä kuusi alueen ja seurojen välistä sparraustilaisuutta, joissa käytiin läpi Tähtiseura-ohjelman kriteereitä ja seurojen toimintatapoja. EVU:n toiminnanjohtaja Miia Murole ja Kiekko-Vantaan toiminnanjohtaja Ari-Pekka Muurimäki ovat tyytyväisiä seurojen työhön.

- Tähtiseura-prosessi oli seuroillemme antoisa, ja sen aikana tuli käytyä seuran toiminta perinpohjaisesti läpi. Itsearvioinnin myötä tunnistemme ne asiat jotka teemme jo hyvin, sekä ne joissa on vielä parannettavaa. Yhteisissä sparraustilaisuuksissa pääsimme vertailemaan toimintatapoja ja pohtimaan yhdessä, miten seuratoimintaa voidaan kehittää.

Eteläinen alue onnittelee molempia seuroja hyvin tehdystä työstä!

 

 

Leijonakiekkokoulun markkinointimateriaaleja on päivitetty, materiaalit löytyvät seuralle-osion Leijona-kiekkokoulu sivuilta.

Seuraavat materiaalit on päivitetty uudella Leijona-kiekkokoulu logolla:

 • Leijona-kiekkokoulu A4 Flyer
 • Lejon-hockeyskola A4 Flyer
 • Leijona-kiekkokoulu kaverikortti (A4 versio ppt. muodossa, seura voi muokata ja tulostaa itse)
 • Lejon-hockeyskola kompiskort (A4 versio ppt. muodossa, seura voi muokata ja tulostaa itse)
 • Leijona-kiekkokoulu diplomi A4
 • Lejon-hockeyskola diplom

Lisäksi materiaaleihin on lisätty Leijona-kiekkokoulun kuva- ja videopankit. Näitä materiaaleja seura voi hyödyntää Leijona-kiekkokoulun markkinoinnissa, esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ja nettisivuilla. Kuva- ja videomateriaalit täydentyvät vielä kauden aikana.

 

Eteläinen alue järjestää syys-lokakuussa Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksia. Koulutuksien aikataulut ovat:
 
Keskiviikko 23.9.2020 - Myyrmäen Jäähalli, klo 17.30-21.00
 
17.30-19.00 Teoria
19.00-20.00 Jää
20.00-21.00 Päivän purku
 
Kouluttaja: Toni Mustonen
 
Sunnuntai 27.9.2020 - Espoonlahden Jäähalli, klo 10.30-14.15
 
10.30-12.15 Teoria
12.15-13.45 Jää
13.45-14.15 Päivän purku
 
Kouluttaja: Toni Mustonen
 
Torstai 1.10.2020 - Järvenpään Jäähalli, klo 17.30-20.00
 
Haukkojen kiekkokoulu demo, käydään läpi käynnistyvän kiekkokoulun osa-alueet
 
Kouluttajat: Toni Mustonen ja Pyry Lukkarila
 
 
Koulutuksien tarkemmat aikataulut, varustus jne. informoidaan osallistujille ennen koulutusta. 
 
Ilmoittautuminen koulutuksiin päättyy perjantaina 18.9.2020. Ilmoittaudu koulutuksiin tämän linkin kautta.
 
 
Lisätietoja koulutuksista: Joni Leander, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
torstai, 03 syyskuu 2020 14:00

Valmentajien vapaakortit kaudella 2020-2021

Valmentajalisenssijärjestelmän käyttöönoton myötä myös valmentajakortin myöntämisen perusteita uudistetaan vaiheittain tavoitteena valmentajan osaamisen jatkuva kehittyminen. Valmennustoiminnan arvioinnin kohteena on valmentajan itsensä johtamisen taidot, ihmissuhdetaidot sekä urheilu- ja lajiosaaminen.


KRITEERIT JA TOIMINTAOHJEET VALMENTAJALLE VAPAAKORTIN SAAMISEKSI KAUDELLE 2020-2021:

Kauden 2020–2021 osalta kortin saaminen edellyttää alla mainittujen aikaisempien kriteerien täyttymistä sekä osaamisen kehittämiseen ja todentamiseen tähtäävän mentorointiprosessin käynnistämistä oman tai yhteistyöseuran mentorivalmentajan kanssa. Osaamisen varmistamiseen osallistuu aina myös ko. alueen aluevalmentaja.

- Korttiin ovat oikeutettuja valmentajat, jotka ovat suorittaneet joko SJL:n Jääkiekkovalmentajakoulutuksen (JVT ) tai uuden Jääkiekkovalmentajakoulutuksen (JVK).

- Lapsiurheiluvaiheen valmentajat, jotka ovat suorittaneet Herkkyyskausivalmentajakurssin, sekä lajitekniikka 1 ja lajitekniikka 2 –kurssin ja näiden lisäksi urheiluopistolla suoritetun lasten liikuntaan suunnatun liikunnan ammattitutkinnon (LiAT)

- Maalivahtivalmentajat, jotka ovat suorittaneet seuraavat kurssit: seuravalmentajakurssi 1 ja 2 (SVK 1 ja 2 / uudet lyhenteet ovat FHV ja PTV),  Nuorten Valmentajan Tutkinto (NVT ) tai uusi  Nuorten Valmentajan kurssi (NVK) sekä Maalivahtivalmentajakurssi (MVK).

Mikäli korttia hakeva henkilö täyttää jonkin yllä mainituista kriteereistä, hänen tulee lisäksi:

- olla mukana Jääkiekkoliiton valmentajan osaamisjärjestelmään liittyvässä mentorointiprosessissa joko oman seuransa mentorivalmentajan tai jonkin muun erikseen nimetyn mentorivalmentajan kanssa

- olla mukana aktiivisesti seuran jääkiekkotyössä joko joukkueen- tai maalivahtivalmentajana tai muissa seuran urheilutoiminnan käytännön tehtävissä.

LISÄKSI

Jokaisen valmentajakorttiin oikeutetun henkilön on itse huolehdittava omien tietojensa päivittämisestä sekä kortin lunastamisesta palvelusivuston ( www.palvelusivusto.fi ) ohjeiden mukaisesti.

Muistutamme, että valmentajan vapaakorttiin vaaditaan lisäksi toimihenkilön pelipassin lunastaminen ja maksaminen. Hakijalla tulee olla myös kaikki muut valmentajakoulutukseen liittyvät maksut suoritettuina.

 

SEURAN VASTUUHENKILÖN TEHTÄVÄT SEURAN VALMENTAJIEN VAPAAKORTTIEN MYÖNTÄMISPROSESSISSA

Lataa Valmentajakortti-taulukko


Seuran vastuuhenkilö toimittaa kootusti vapaakorttiin oikeutettujen listan Jääkiekkoliittoon seuraavalla tavalla:

1.  Kaikkien nimet linkistä avautuvaan exel taulukkoon sukunimen mukaiseen aakkosjärjestykseen allekkain ja nimen perään korttiin oikeuttava koulutus ja suoritusvuosi sekä kuka toimii hänen mentorinaan

2. Jokaisen listalla olevan henkilön kohdalle on laitettava hänen Sportti ID !!! Ilman Sportti-ID:tä korttia ei myönnetä.

3. Lista lähetetään sähköpostilla seuran / seurayhteisön (jonka alaisuudessa seura toimii) valmennustoiminnan kehittämisestä vastaavalle aluevalmentajalle. Sähköposti vastaa allekirjoitusta.

4. Aluevalmentaja tarkastaa listan oikeellisuuden (mm. sen, että henkilöt ovat oikeasti mukana mentorointiprosessissa) ja toimittaa sen eteenpäin Jääkiekkoliiton koulutuspäällikölle.

5. Jääkiekkoliiton koulutuspäällikkö vahvistaa henkilön oikeuden vapaakorttiin. Tämän jälkeen kortti myönnetään liiton rekisteriin.

KRITEERIT VALMENTAJALLE VAPAAKORTIN SAAMISEKSI KAUDELLE 2020-2021:

Osaamisperusteisesti myönnetty kortti on voimassa 3 kautta mukaan lukien kauden, jonka aikana kortti on myönnetty. Jääkiekkoliitto pidättää oikeuden vapaakortin myöntämisessä sekä oikeuden kortin peruuttamisesta.

 


Jukka Lamminaho
koulutuspäällikkö
valmentajakorttien vastuuhenkilö
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suomi-Kiekon kehityspäivät siirtyi verkkoseminaariksi Viking Linen pysäyttäessä laivaliikenteen. Kehityspäivät järjestetään Zoom-palvelussa 16.-17.9.2020. 

Voit vielä ilmoittautua kehityspäiville alla olevan ilmoittautumislinkin kautta.

ILMOITTAUDU KEHITYSPÄIVILLE

Jälki-ilmoittautuminen päättyy perjantaina 11.9.2020. Ilmoittautuneille toimitetaan seminaarin linkki ja ohjeet ilmoittautumisajan päätyttyä.

Mikäli olit ilmoittautunut laivaseminaarin ei sinun tarvitse tehdä uutta ilmoittautumista.

Seminaarin ohjelma

keskiviikko, 26 elokuu 2020 13:38

Eteläisen alueen syyskuun koulutuksia

LKK-rehtoreiden ja vastuuhenkilöiden koulutus 9.9.2020

Eteläinen alue järjestää koulutuksen Leijona-kiekkokoulujen rehtoreille ja vastuuhenkilöille. Koulutus järjestetään Sokos Hotel Flamingossa keskiviikkona 9.9 klo 17.30 alkaen. Tilaisuuteen otetaan paikan päälle max. 25 osallistujaa, ja tilaa varattaessa on otettu huomioon riittävät turvaetäisyydet. Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä.

Tilaisuudessa kouluttajina toimivat Eteläisen alueen Leijona-kiekkokoulukouluttaja Toni Mustonen sekä aluevalmentajat Pyry Lukkarila ja Sami Nuutinen

Ilmoittautumiset koulutukseen 31.8.2020 mennessä. Ilmoittaudu koulutukseen tämän linkin kautta.

 

 

Toimitsija- ja tilastointikoulutus 14.9.2020 - etäkoulutus

Eteläinen alue järjestää toimitsija- ja tilastointikoulutuksen 14.9.2020 klo. 18.00 alkaen. Koulutus järjestetään etäkoulutuksena Microsoft Teams-palvelun kautta. Koulutuksen kesto on n. 2 h, ja se on tarkoitettu kaikille joukkueen toimitsijatehtäviä hoitaville henkilöille.

Kouluttajan toimii Eteläisen alueen toimitsijakouluttaja Heli Rissanen. Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 7.9.2020. Ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittaudu koulutukseen tämän linkin kautta.

 

 

Toimitsija- ja tilastointikoulutus 21.9.2020

Eteläinen alue järjestää toimitsija- ja tilastointikoulutuksen maanantaina 21.9.2020 klo 18.00 alkaen. Koulutuksen paikka vahvistetaan kun osallistuneiden määrä on selvillä, jotta alue voi varata koulutukseen riittävän ison tilan. Toimitsijakoulutus on tarkoitettu kaikille joukkueen toimitsijatehtäviä hoitaville henkilöille. Koulutukseen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä max. 30 henkilöä. Tilaisuuden kesto on n. 2h ja se on osallistujalle maksuton.

Kouluttajan toimii Eteläisen alueen toimitsijakouluttaja Heli Rissanen. Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 7.9.2020.

Ilmoittaudu koulutukseen tämän linkin kautta.

tiistai, 11 elokuu 2020 08:42

Leijona-kiekkokoulukysely junioriseuroille

Jääkiekkoliitto haluaa parantaa tietojaan jäsenseurojen järjestämistä Leijona-kiekkokouluista ja valmistautua syksyllä käynnistyvään lasten kiekon valtakunnalliseen markkinointikampanjaan.

Pyydämmekin nyt seuroja täyttämään LKK-kyselyn, joka toteutetaan 10.-16.8.2020 välisenä aikana. Toivomme että myös ne seurat, jotka järjestävät kiekkokoulua tai vastaavaa tuotetta muulla kuin Leijona-nimellä, vastaavat kyselyyn. Seuroille on toimitettu sähköpostitse linkki Leijona-kiekkokoulukyselyyn – vastausaikaa on 16.8. asti. 

Tietoja tarvitaan markkinointi- ja viestintätarpeiden lisäksi mahdollisten LKK-varusteiden ja LKK-tukimateriaalien määrien arvioimiseen ja toimittamiseen.

 

Miten seura voi ottaa Leijona-kiekkokoulun nimen käyttöön?

Leijona-kiekkokoulu on ainutlaatuinen brändi lasten liikunnassa. Lajin näkyvyyden ja yhteisen markkinoinnin näkökulmasta olisi tärkeää, että mahdollisimman monessa seurassa kiekkokoulu toimisi Leijona-kiekkokoulun nimellä ja logolla.

Seura voi hyödyntää myös omia markkinointinimiä kiekkokoulutoimintaan, näissä tapauksissa suosittelemme yhdistämään Leijona-sanan kiekkokoulun nimeen (pl. kaupallisten toimijoiden nimet). Vähimmäissuositus on käyttää seuran kiekkokoulusivuilla ja materiaaleissa Leijona-kiekkokoulun logoa sekä infolausetta: Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.

 

LINKKI LKK-Materiaalipankkiin

 

Leijona-kiekkokoulun kriteerit

 

 • LKK-nimellä:
  • Leijona-kiekkokoulu-nimessä SAA käyttää seuran nimeä (esim. Karhu-Kissat Leijona-kiekkokoulu)
  • Leijona-kiekkokoulu-nimessä EI SAA käyttää yrityksen nimeä (esim. Telian Leijona-kiekkokoulu)
  • Mikäli seuran kiekkokoulu on jonkin yrityksen nimellä, seura saa sivuillaan ja muissa infomateriaaleissa kertoa esim. seuraavasti: Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella. Leijona-kiekkokoulun logoa ei kuitenkaan voi käyttää missään materiaaleissa, jos seuran kiekkokoulu on nimetty jonkun yrityksen mukaan.
 • LKK-Logot käytössä
  • Seuran nettisivuilla
  • Markkinointimateriaaleissa
  • Harjoituspaidoissa (joko LKK-paidat tai seuran omat paidat LKK-logoilla)
 • Sitoutuminen Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksiin
 • Sisällöt vastaavat Leijona-kiekkokoulun tuntisisältöjä

LINKKI LKK-nimen ja -logon käyttöohjeisiin

 

INFO LEIJONAKIEKKOKOULU.FI sivustosta

 

Jääkiekkoliitto kokoaa nyt tehtävän kyselyn perusteella osoitteeseen leijonakiekkokoulu.fi kaikki kiekkokoulutoimintaa järjestävät jäsenseurat. Leijona-kiekkokouluja voi jatkossa etsiä kaupungeittain, haluamme näin helpottaa lähimmän kiekkokoulun löytämistä silloin, kun perheellä ei ole jääkiekkotaustaa ja/tai lähiseurojen tuntemusta. Sivustolle ohjataan lasten kiekosta kiinnostuneet perheet osana syksyn valtakunnallista markkinointikampanjaa.

Mikäli seuranne haluaa oman kiekkokoulunsa alkusyksystä näkyviin osoitteessa leijonakiekkokoulu.fi, tulee seuran täyttää LKK-kysely. 

Sivustolle ja muihin mahdollisiin materiaaleihin listataan ne seurojen järjestämät kiekkokoulut, joiden nimessä on Leijona-kiekkokoulun nimi ja/tai Leijona-kiekkokoulun logo ja joiden ohjaajat ovat suorittaneet LKK-ohjaajakoulutuksen tai koulutus pidetään syksyllä ja sisällöt vastaavat LKK-tuntisisältöjä.

Sarjailmoittautuminen kauden 2020-2021 harrastesarjoihin on nyt avattu, ilmoittautuminen tapahtuu Suomisport-järjestelmässä. Sarjamaksu on edellisten vuosien tapaan 350 € ja se joko maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tai voitte valita laskuvaihtoehdon. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 16.8.2020.

Ilmoittautuminen on tällä kaudella hieman erilaista kuin aikaisempina kausina, järjestelmästä johtuen keräämme tässä vaiheessa ilmoittautuneilta joukkueilta vain seuraavat tiedot:

 • Joukkueen nimi
 • Sarja johon ilmoittaudutaan

Sarjojen nimet, joita toivoisimme teidän ilmoittautumisen yhteydessä käyttävän:

 • HIKU
 • HIK
 • Stadi-Liiga
 • Naiset Classic
 • Naiset Light
 • S35
 • S40
 • S45
 • S50
 • S55
 • S60
 • S65

Muut tiedot kuten tarkemmat sarjatasot, vakiopelivuorot, pelipaidat jne. kerätään erillisellä lomakkeella 17.8-23.8.2020. Sarjat tehhdään tämän jälkeen ja pelit alkavat syys-elokuun taitteessa.

Sarjailmoittautumiseen pääset tämän linkin kautta.

Ilmoittatutuminen 16.-18.9.2020 M/S Mariellalla järjestettäville Suomi-kiekon kehityspäiville  on päättynyt. Jos haluat ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle, ole yhteydessä koulutuspäällikkö Jukka Lamminahoon (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).


Tilaisuuden kohderyhmä

Tapahtuma on tarkoitettu Jääkiekkoliiton jäsenseurojen puheenjohtajille, toiminnanjohtajille, urheilutoimenjohtajille / urheilutoiminnan vastaaville, valmennuspäälliköille, junioripäälliköille, taitovalmentajille, tyttö- ja naiskiekkotoimijoille, rekrytoinnin vastaaville ja erotuomaritoiminnan kehittäjille. Lisäksi mukaan kutsutaan urheiluakatemiavalmentajat, erotuomarikerhojen vastuuhenkilöt sekä muut asiasta kiinnostuneet henkilöt.

Tilaisuuden teema

Suomi-kiekon vuosien 2018-2022 strategian painopisteiden (= harrastaja- ja lajitoimijamäärän lisääminen, nais- ja tyttökiekko, huippujääkiekko, seuratoiminta sekä olosuhteet) mukaisesti, mm:.

 • Erilaiset tavat rekrytoida harrastajia mukaan lajiin
 • Jääkiekon harrastaminen ja harrastamisen kehittäminen liitossa, alueilla ja seuroissa
 • Tyttö- ja naiskiekon seuraavat askeleet
 • Huippukiekko ja huippukiekon tukitoimet pelaajapolulla
 • Mitä taitovalmentaja-hankkeen jälkeen?
 • Erotuomarit osana seuratoimintaa
 • Esimerkkejä ruotsalaisesta seuratoiminnasta
 • Muut ajankohtaiset asiat

Tilaisuuden luennoitsijoina toimivat mm.

 • Suomalaisen jääkiekon ja urheilun asiantuntijat
 • Suomen Olympiakomitean ja Suomen Valmentajat ry:n asiantuntijat
 • Ruotsin jääkiekkoliiton nimeämät luennoitsijat, syksyn 2020 teemana seuraesimerkit
 • useat muut luennoitsijat mm. nk. rinnakkaisluennoilla.

Tilaisuuden ohjelma ja aikataulut

TIlaisuuden ohjelman ja tarkemmat aikataulut löydät tämän linkin kautta.

Lisätiedot ja kysymykset

Koulutuspäällikkö Jukka Lamminaho, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Seurakehityspäällikkö Ari Piispanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


KUNNIOTUS – YHTEISÖLLISYYS – HAUSKUUS – ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU

Suomi-kiekon kehityspäivät järjestetään 16.-18.9.2020 M/S Mariellalla. Seuraväki on lämpimästi tervetullut kehittämään suomalaista jääkiekkoa yhdessä Jääkiekkoliiton kanssa.

Pyydämme huomoimaan, että ilmoittatutuminen tapahtumaan päättyy 14.6.2020 eikä jälki-ilmoittautuminen valitettavasti ole tämän jälkeen mahdollista johtuen laivayhtiön ryhmämatkan varaus- ja peruutusehdoista.

Tutustu alta tilaisuuden ohjelmaan - uutisen alaosasta löytyy myös linkki ilmoittautumiseen ja lisätietojen antajien kontaktit.


Tilaisuuden kohderyhmä

Tapahtuma on tarkoitettu Jääkiekkoliiton jäsenseurojen puheenjohtajille, toiminnanjohtajille, urheilutoimenjohtajille / urheilutoiminnan vastaaville, valmennuspäälliköille, junioripäälliköille, taitovalmentajille, tyttö- ja naiskiekkotoimijoille, rekrytoinnin vastaaville ja erotuomaritoiminnan kehittäjille. Lisäksi mukaan kutsutaan urheiluakatemiavalmentajat, erotuomarikerhojen vastuuhenkilöt sekä muut asiasta kiinnostuneet henkilöt.

Tilaisuuden teema

Suomi-kiekon vuosien 2018-2022 strategian painopisteiden (= harrastaja- ja lajitoimijamäärän lisääminen, nais- ja tyttökiekko, huippujääkiekko, seuratoiminta sekä olosuhteet) mukaisesti, mm:.

 • Erilaiset tavat rekrytoida harrastajia mukaan lajiin
 • Jääkiekon harrastaminen ja harrastamisen kehittäminen liitossa, alueilla ja seuroissa
 • Tyttö- ja naiskiekon seuraavat askeleet
 • Huippukiekko ja huippukiekon tukitoimet pelaajapolulla
 • Mitä taitovalmentaja-hankkeen jälkeen?
 • Erotuomarit osana seuratoimintaa
 • Esimerkkejä ruotsalaisesta seuratoiminnasta
 • Muut ajankohtaiset asiat

Tilaisuuden luennoitsijoina toimivat mm.

 • Suomalaisen jääkiekon ja urheilun asiantuntijat
 • Suomen Olympiakomitean ja Suomen Valmentajat ry:n asiantuntijat
 • Ruotsin jääkiekkoliiton nimeämät luennoitsijat, syksyn 2020 teemana seuraesimerkit
 • useat muut luennoitsijat mm. nk. rinnakkaisluennoilla.

Tilaisuuden ohjelma ja aikataulut

TIlaisuuden ohjelman ja tarkemmat aikataulut löydät tämän linkin kautta.

Tilaisuuden hinta ja laskutustiedot

Osallistumismaksu on 270 euroa sisältäen laivamatkat HKI-STO-HKI kahden hengen hytissä, kaksi buffet-päivällistä ruokajuomineen, kaksi buffet-aamiaista, kaksi kokouskahvitarjoilua, tilavuokrat, materiaali- ja muut mahdolliset kulut.

Yhden hengen hytin lisämaksu on 65 euroa / henkilö. Toive yhden hengen hytistä tulee kirjata ilmoittautumislomakkeen kohtaan ”hyttikaveritoive”.

Osallistumismaksu laskutetaan osallistuvan henkilön seuralta ennen tapahtumaa viimeistään elokuun 2020 puoliväliin mennessä.

Mikäli koronatilanne jatkuu syyskuuhun saakka ja joudumme peruuttamaan tapahtuman järjestäjän toimesta, laskutetut osallistumismaksut palautetaan.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen

Suomi-kiekon kehityspäivien ilmoittautumisen löydät tämän linkin kautta.

Viimeinen ilmoittautumisajankohta on sunnuntai 14.6.2020. Lomake suljetaan viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

Jälki-ilmoittautuminen / kuluton peruutus ei ole 14.6.2020 jälkeen enää mahdollista
(Ehdon syy: laivayhtiön ryhmämatkan varaus- ja peruutusehdot).

HUOM! Täyttäessäsi ilmoittautumislomaketta, niin huomioi, että pyydämme ensimmäisen seminaaripäivän rinnakkaisluennoista jokaiselta rankingin 1-6. Luentoja on siis 6, joista jokaiselle tarjotaan kolmea peräkkäistä erillistä sessiota. Jotta voimme jakaa osallistujat heidän toivomiinsa sessioihin, niin sinun tulee laittaa jokaiseen sessioon itsesi kiinnostuksen mukainen ranking 1-6. Eli eniten kiinnostavaan laitat 1 ja vähiten kiinnostavaan 6. Yhden ranking-numeron voit käyttää vain yhden kerran. Et siis voi laittaa kaikkia rinnakkaissessioita vaikka rankingilla 2.

Lisätiedot ja kysymykset

Koulutuspäällikkö Jukka Lamminaho, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Seurakehityspäällikkö Ari Piispanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


KUNNIOTUS – YHTEISÖLLISYYS – HAUSKUUS – ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU

Olet nyt

Etelän alueen toimisto

Suomen Jääkiekkoliitto ry.
Veturitie 13 H
00240 Helsinki

Vaihde 010 2270 200
Fax 010 2270 299

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta