maanantai, 28 elokuu 2017 13:20

Keskimaan -03 syntyneiden alueleiri 10.-14.9.2017 @Kuortane

Kirjoittanut Keskimaan alue
Keskimaan alue järjestää -03 ikäluokalle kartoitustapahtuman Kuortaneen urheiluopistolla 10.-14.9.2017. Leiri on Keskimaan alueen ensimmäinen kartoitustapahtuma -03 ikäluokan pelaajille kohti Pohjolaleiriä.
 
Liitteissä -03 alueleirin/yläkoululeirin ohjelma, pelaajalista sekä opiskelusuunnitelma, jonka leirille osallistuvat pelaajat täytättävät koulussa ennakkoon ja ottavat mukaan leirin opiskeluhetkiä varten.
 
Alla on Kuortaneen urheiluopiston yläkoulu- ja leirikoordinaattori Pekka Lahtisen viesti leirin aikaista opiskelua koskien, sekä hänen yhteystietonsa mahdollisia yhteydenottojanne varten. 
 
Opiskelu
Opiskeluun varataan päivittäin aikaa 2-3 tuntia päivässä. Leirin ajaksi sinun tulee laatia koulutehtävien osalta oppimissuunnitelma yhdessä opettajiesi ja ryhmäohjaajiesi kanssa. Suunnitelmapohjan saat meiltä hyväksymiskirjeen yhteydessä. Tee suunnitelma valmiiksi oman opettajiesi kanssa ja ota se leirille mukaan. Tehtäväsi on huolehtia itsellesi niistä aineista, joita leiriviikolla opiskelet, selvä suunnitelma ja merkitä läksylistaan tehtävät, joita ma-to välillä koulussa suoritat. Voit myös suorittaa kokeita leirin aikana. Kaikissa opiskeluun liittyvissä kysymyksissä ja kouluasioiden järjestelyissä sinua auttaa leirikoulukoordinaattorimme Pekka Lahtinen (+358440409835, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).
 
 
Jos teillä on kysymyksiä leiriin liittyen, olkaa yhteydessä joko Pekkaan tai aluevalmentajiin (Ville Koho Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Jukka Wallius Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).
 
Leirin hinta täysylläpidolla on 240€. Maksu veloitetaan seurojen kautta tapahtuman jälkeen.
 
Ilmoitathan esteestä aluevalmentajille pikimmiten!

Olet nyt

Keskimaan alueen toimisto

Vanha-Hännisentie 37
41270 Lannevesi

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta