keskiviikko, 13 syyskuu 2017 13:25

Seurapalkittavat Helsinkiin 11.11.2017 Keskimaan alueelta, katso onko seurasi muistanut ilmoittaa seurapalkittavan !

Kirjoittanut

Seurapalkittavat Karjala-turnaukseen Helsinkiin 11.11.2017. Katso onko seurasi jo ilmoittanut palkittavan. ( palkittavien nimet ja seurat uutisen lopussa ) Palkittavat on ilmoitettava 23.10. mennessä. 

 

Seurapalkittavat Karjala-turnaukseen Helsinkiin 11.11.2017. Katso onko seurasi jo ilmoittanut palkittavan. ( palkittavien nimet ja seurat uutisen lopussa ) Palkittavat on ilmoitettava 12.10. mennessä.

On jälleen aika Palkita seurojen " työmyyriä " Vuoden tekijä merkillä ! Seurat valitsevat keskuudestaan yhden ( yksi/seura ) henkilön joka on tehnyt seuran eteen jotain palkitsemisen arvoista. 

Lähetä sähköpostilla 23.10. mennessä palkittavan nimi ja seura sekä lyhyt selvitys mitä varten kyseinen henkilö palkitaan os. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista ilmoittaa siitä myös palkittavalle ja yöpyykö hän ! 

Kustannustenjako: Alue maksaa majoituksen, lipun otteluun ja yhden ruuan, seura huolehtii muista mahdollisista kuluista. Majoitus Hotelli Pasila

Palkittavat julkaistaan alueen tällä sivulla sitä mukaan kun seurat ilmoittavat oman ehdokkaansa, sivulta löytyy myös myöhemmin matkaan muut kohdistuvat ohjeet.

1. Matti Häkkinen JYP juniorit

2. Mika Degerlund, Kiva

3. Janne Hautamaa, Team Kuortane

 

Tilaisuuden ohjelma: 

 

 

12:00 saapuminen Hotelli Pasilaan tarkempi ohjelma ilmestyy tähän kunhan se vahvistuu

Olet nyt

Kunnioita peliä

OP-mobiili

Jääkiekkoliiton leirit

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu