torstai, 17 tammikuu 2019 08:49

Kasvattajaseurojen koulutusleiri D1-05 syntyneille Vesileppiksessä 15.-17.2.2019 - vielä ehdit mukaan - ilmoittautuminen päättyy to 7.2. !

Kirjoittanut

Suomen Jääkiekkoliitto järjestää vapaaehtoisen koulutusleirin 15.-17.2.2019 Kymi-Saimaan, Savo-Karjalan ja Keskimaan pelaajille Leppävirralla, vapaa-ajankeskus Sport&Spa Hotel Vesileppiksessä. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kasvattajaseurojen poikapelaajille, jotka ovat syntyneet vuonna 2005. Tapahtuma antaa eväitä pelaajien arkiharjoitteluun ja seuraavan vuoden pelaajakartoituksiin. Jos sarjaohjelmaan on merkitty ottelu kyseiselle viikonlopulle, niin yrittäkää siirtää ottelu toiselle päivälle. Leiri on hyvä syy siihen. Ole tarvittaessa yhteydessä asiasta oman alueesi aluepäällikköön.

 

Leirillä harjoitellaan ja pelataan kolmen päivän ajan. Leirin hinta 180€, mikä kattaa meno-paluu -kuljetuksen Keskimaan alueen osalta. (Keskimaan bussin ajoreitti ilmoitetaan, kun ilmoittautuneet selvillä), täyden ylläpidon, jäät, valmennuksen sekä muun oheistoiminnan. Pelaajalla tulee olla voimassa oleva pelipassi.

Savo-Karjalan ja Kymi-Saimaan pelaajat kokoontuvat Leppävirralle omatoimisesti ja -omakustanteisesti.

 

Tapahtumaan otetaan kaikki halukkaat pelaajat sekä valmentajat mukaan! (leirillä ohjaustehtävissä toimivien valmentajien osallistuminen maksutonta!) Tapahtumaan ilmoittautuminen on alkanut osoitteessa: https://tapahtumat-finhockey-fi.pwire.fi/keskimaa/kasvattajaseuraleiri-2005-syntyneille-leppavirta-15-17.2.2019/ ja se päättyy torstaina 7.2.2019. Myös valmentajien tulee ilmoittautua.

 

HUOM! Tapahtuma on tarkoitettu pienten seurojen pelaajien lisäksi myös isojen seurojen AA- tai A-pelaajille.

 

Lisätietoja:

 

aluevalmentaja Pekka Peltola: 050 310 4044, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
aluepäällikkö Jukka Kostiainen: 0400 671 876, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 

 

Olet nyt

Savo-Karjalan toimisto

Länsikatu 15
80110 Joensuu

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Jääkiekkoliiton leirit

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta