maanantai, 08 tammikuu 2018 15:31

Juniori KalPa ry hakee urheilutoimenjohtajaa

Juniori KalPa ry on yksi Suomen suurimmista junioriseuroista, jolla on yli 1000 lisenssipelaajaa. Juniori KalPalla on laajaa toimintaa kaikissa ikäluokissa. Sillä on aktiiviset luistelu- ja kiekkokoulut, laajaa harrastekiekkoa ja matalankynnyksen toimintaa sekä laadukkaat kilpajoukkueet. Juniori KalPan C, B2 ja B-juniorit sekä naiset pelaavat SM-sarjoissa. Juniori-KalPan toimintaajatuksen mukaan sen toiminnan tarkoituksena on tarjota mahdollisuus kilpailla ja harrastaa jääkiekkoa oman taitotason ja innostuksen mukaisesti. Toimintaa ohjaavat reilun pelin henki ja seuran KalPalaiset arvot.  

Pitkäaikaisen urheilutoimen johtajan jäädessä eläkkeelle joulukuussa 2018, haemme uutta urheilutoimen johtajaa, jonka työsuhde alkaisi 1.8.2018.   

Urheilutoimen johtajan toimenkuvana on vastata Juniori-KalPan urheilullisesta linjasta toimien valmentajien sekä muun henkilöstön esimiehinä. Urheilutoimen johtajan yksi keskeisestä tehtävästä on pelaajakartoitus sekä toimivien pelaajapolkujen luominen, joissa onnistuminen edellyttää tiivistä yhteystyötä KalPan liiga-organisaation sekä muiden lähialueen seurojen kanssa. Myös mentorointi sekä urheiluakatemian valmennustoiminta kuuluvat urheilutoimen johtajan tehtäviin. Toimenkuva vaatii liikkumista lähialueella ja kotimaan tapahtumissa, sekä työskentelyä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Urheilutoinen johtajalta edellytämme kokonaisvaltaista näkemystä jääkiekosta ja sen kehittämisestä. Hyvät vuorovaikutus-, yhteystyö- sekä esimiestaidot ovat välttämättömiä tehtävässä onnistumiselle. Toivomme sinulta jatkuvaa halua kehittää niin itseäsi kuin myös seuraammekin.  

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 31.1.2018 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja tehtävästä antavat: 
Juniori KalPa ry:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Kuparinen p. 0400-606055 ja urheilutoimenjohtaja Markku Keinänen p. 044-2798400

 

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta