tiistai, 09 tammikuu 2018 14:12

Vaasan Sportin Juniorit hakee urheilujohtajaa

Vaasan Sportin Juniorit on n. 650 pelaajan ja 140 vapaaehtoisen toimihenkilön voimakkaasti kehittyvä kaksikielinen juniorijääkiekon erikoisseura. Seuramme toiminta on taloudellisesti vakaalla pohjalla ja olemme yksi SJL:n Keskimaan alueen suurimmista jääkiekkoseuroista. Tarjoamme sporttisen elämäntavan sekä erinomaisen harrastus-, kilpailu- ja toimintaympäristön kaikille seurassamme mukana oleville.

Seuramme tärkein tehtävä on innostaa kaikkia pelaajiamme harrastamaan jääkiekkoa sekä kasvamaan urheilijana ja ihmisenä. Kasvatamme sekä huippupelaajia että elämänikäisiä jääkiekkofaneja. Liigapaikkakuntana Vaasa tarjoaa sekä pelaajille että valmentajille polun aina lajimme ehdottomalle huipulle saakka.

Haemme nyt urheilutoimintaamme voimakkaasti kehittämään kykenevää Urheilujohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Olet vahvat urheilulliset näytöt omaava moderni jääkiekon ammattilainen. Sinulla on luonnostaan energinen, innostava ja vaativa ote asioihin ja haluat rakentaa yhdessä ammattitaitoisen tiimisi kanssa Vaasan Sportin Junioreista maamme eturivin junioriseuran. Ymmärrät jääkiekkoseuran urheilullisen menestysreseptin ja viihdyt paremmin pelaajien ja valmentajien kanssa jäällä kuin toimistossa.

Menestyäksesi tässä tehtävässä toimit innostavalla ja vaativalla otteella huolehtien, että joukkueissamme arjen tekeminen on huippuluokkaa. Pystyt kohtaamaan sekä seuramme valmentajat, pelaajien vanhemmat että pelaajat yksilöinä sekä auttamaan heitä jokapäiväisissä haasteissaan. Luot osaamisellasi toimintaamme vaativuutta sekä itsensä voittamisen ja haastamisen kulttuuria. Vaikutat vahvasti seuramme pelilliseen identiteettiin yhdessä liigaorganisaation kanssa. Vastaat myös kilpaikäluokkien toiminnasta ja Vaasaan haluavien, eteenpäin pyrkivien pelaajien tunnistamisesta. Toimit myös työsuhteessa olevien urheilupuolen henkilöiden esimiehenä.

Tarjoamme sinulle työn ainutlaatuisessa toimintaympäristössä rakastamasi lajin parissa. Liigapaikkakunta, 4 jäätä saman katon alla sekä kattava seurayhteistyö antavat sinulle huippumahdollisuuden kehittää pohjalaista jääkiekkoa. Annamme vastuullesi koko seuramme urheilupuolen kehittämisen. Teet läheistä yhteistyötä Hockey Team Sportin liigajoukkueen organisaation, Vaasanseudun Urheiluakatemian, sateenvarjoseurojen sekä SJL:n kanssa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se alkaa aikaisintaan 1.5.2018.

Lähetä hakemuksesi, cv:si ja palkkatoivomuksesi pj Johnny Lindqvistille viimeistään 24.1.2018 osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja tehtävästä antavat puheenjohtaja Johnny Lindqvist, 0500 763 290 sekä Hockey Team Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä, 050 565 9915

 

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta