perjantai, 15 helmikuu 2019 08:41

Jääkiekkoliitto rekrytoi: Valtakunnallinen harrastamisen kehittäjä

Suomen Jääkiekkoliitto yksi Suomen suurimmista nuorison kasvattajajärjestöistä, jonka tarkoituksena on tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuus saada jääkiekosta lisäarvoa elämäänsä. Jääkiekkoa harrastaa aktiivisesti noin 200.000 suomalaista, joista 73.500:lla on jääkiekon pelipassi. Valtaosa harrastajista on lapsia ja nuoria, minkä vuoksi liiton toiminnalle on asetettu korkeat laatukriteerit. Jääkiekkoliiton vastuulle kuuluu suomalaisen jääkiekon organisointi pois lukien Liiga, joka toimii omana organisaationaan. Suomalaisen jääkiekon vuosien 2018-22 strategian päämääränä on jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen. Toimintaa ohjaavat arvot ovat kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu. 

Strategian päämäärän mukaisesti tavoitteenamme on kasvattaa rekisteröityjen jääkiekon harrastajien määrä 85 000 harrastajaan strategiakauden loppuun mennessä. Kasvua haemme kaikilla kahdeksalla alueellamme. Kasvun mahdollistamiseksi haemme päätoimiseen työsuhteeseen

VALTAKUNNALLISTA HARRASTAMISEN KEHITTÄJÄÄ

Tärkeimmät työtehtäväsi ovat mm.:

- Seuroissa tapahtuvan matalan kynnyksen toiminnan kehittäminen ja tukeminen
- Toiminnan valtakunnallinen kartoitus ja koordinointi sekä erilaisten harrastejoukkueiden saaminen mukaan Jääkiekkoliiton alaiseen harrastekiekkotoimintaan
- Uusien harrastemallien luominen ja harrastekiekon palveluiden tuottaminen sekä materiaalien kehittäminen
- Jääkiekkoliiton kahdeksalla alueella toimivien OTO -harrastevastaavien työn kehittäminen ja ohjaaminen
- Seuroissa toteutettavan erityisryhmien liikunnan laajentaminen ja kehittäminen
- Harrastetuomaritoiminnan kehittäminen yhdessä Jääkiekkoliiton erotuomariorganisaation kanssa
- Jääkiekkoliiton edustaminen harrasteliikunnan osalta sidosryhmien (mm. OK, OKM, muut lajit ym.) suuntaan.

Kehität toimintaa kokonaisvaltaisesti kaikille potentiaalisille harrastajille: lapsille, nuorille sekä aikuisharrastajille. Tytöille ja pojille, naisille ja miehille. Toimenkuvaasi voidaan muokata henkilökohtaisen osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Olet ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Hallitset yleisimmät tietokoneohjelmat ja pystyt esittämään näkemyksesi vakuuttavasti. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomen kieltä. Ruotsin ja englannin kielen sujuva osaaminen katsotaan eduksi.

Kuulut Jääkiekkoliiton seuratiimiin ja raportoit työstäsi seurakehityspäällikölle. Työsuhde on aluksi määräaikainen alkaen 1.5.2019 ja päättyen 30.6.2020.

Vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen tulee toimittaa 11.3.2019 klo 16 mennessä juniori- ja seuratoimintajohtaja Turkka Tervomaalle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mahdolliset tehtävään liittyvät tiedustelut voi esittää Turkka Tervomaalle puhelimitse (p. 010 2270 227) seuraavina ajankohtina: 22.2 klo 09:30-11:30, 28.2 klo 14:00-16:00 & 5.3. klo 13:00-15:00

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta