lauantai, 13 huhtikuu 2019 14:33

Kiekko-Nikkarit hakee päätoimista valmennuspäällikköä

Nykyisen valmennuspäällikkömme siirtyessä kesäkuun lopussa sivuun valmennuspäällikön tehtävästä, haemme Kiekko-Nikkareihin uutta valmennuspäällikköä 1.8.2019 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Haemme seuraamme päätoimista valmennuspäällikköä vastaamaan seuran urheilutoiminnan ja valmennuksen linjaamisesta, kehittämisestä ja toteuttamisesta. Valmennuspäällikkö vastaa ryhmien ja joukkueiden toiminnan ja valmennuksen kehittämisestä, suunnittelusta sekä käytännön toteutuksesta. Valmennuspäällikkö vastaa myös valmentajien ja ohjaajien koulutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Valmennuspäällikön tehtäviin kuuluu lisäksi iltapäivätoiminnan, kiekkokoulutoiminnan, luistelukoulutoiminnan, tyttökiekon sekä matalan kynnyksen Easy Hockey toiminnan johtaminen, kehittäminen ja tarvittaessa myös käytännön toteuttaminen. Päätoimisena työntekijänä valmennuspäällikkö osallistuu myös seuran tapahtumien (mm. leirit ja turnaukset) suunnitteluun ja toteutukseen.

Valmennuspäällikkö toimii läheisessä yhteistyössä seuran toiminnanjohtajan ja seuravalmentajan kanssa. Lisäksi valmennuspäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä HPK juniorijääkiekon sekä Hyvinkään Jää-Ahmojen valmennuspäälliköiden sekä yhteistyöseuroissa toimivan taitovalmentajan kanssa.

Valmennuspäälliköltä edellytämme:
- vähintään liikunnan alan ammattitutkinto (tätä korkeampi tutkinto katsotaan eduksi)
- kokemusta jääkiekkovalmentajana toimimisesta
- kokemusta ja ymmärrystä lasten ja nuorten kanssa toimimisesta
- hyviä johtamistaitoja ja organisointikykyä
- näkemystä koko seuran valmennuksellisen linjauksen sekä pelaajapolun kehittämisestä
- näkemystä pelaajan kokonaisvaltaisen kehityksen tukemiseen
- hyviä sosiaalisia taitoja toimia lasten, nuorten sekä aikuisten maailmassa
- motivaatiota lasten ja nuorten parissa työskentelyyn vapaaehtoisten kanssa
- kokemusta jääkiekosta sekä osaamista valmentaa ja kouluttaa valmentajia (aikaisempi kokemus seuratoiminnasta, erityisesti valmennuspäällikön tai junioripäällikön tehtävissä luetaan hakijalle eduksi)
- valmiutta joustavaan työaikaan (erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin)
- suostumusta tarvittaessa esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä, erityisesti joutuessaan työskentelemään lain 927/2012 ”Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä”  2§ ja 3§ mukaisissa tehtävissä

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään viimeistään 14.4.2019 sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tehtävä alkaa 1.8.2019.

Lisätiedot:
Antti Laaksonen (Viikolta 13 alkaen)
toiminnanjohtaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

040-590 7197

Juha Leppänen
puheenjohtaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

040-847 7502

Kiekko-Nikkarit verkossa
 

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta