tiistai, 21 toukokuu 2019 07:05

KJT Hockey ry hakee valmennuspäällikköä

Valmennuspäällikön tehtävänä on johtaa, ohjata ja valvoa seuran valmennus- ja kasvatustyötä seuran strategian ja linjausten mukaisesti. 

Työ vaatii tekijältään organisointi- ja esimiestaitoja sekä valmennus- ja ohjaustehtävissä pedagogista osaamista. Työssä tarvitaan laaja-alaisesti hyviä vuorovaikutustaitoja, sosiaalista ja ulospäin suuntautunutta luonnetta sekä aktiivisuutta ja kiinnostusta seuran ja sen toimintaympäristön sekä itsensä kehittämiseen.

Valmennuspäälliköltä edellytämme liikunta-alan perustutkintoa tai vastaavaa koulutusta sekä vähintään Suomen Jääkiekkoliiton perustason koulutuskokonaisuutta.

Seuran strategia löytyy osoitteesta www.kjthockey.fi

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 5.6.2019 mennessä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Janne Mellin
Puheenjohtaja
KJT Hockey ry
p. 040 314 3249

KJT Hockey ry hakee valmennuspäällikköä 1.8.2019 alkaen

KJT Hockey on harrastajien määrällä laskettuna yksi Suomen suurimpia jääkiekon junioriseuroja. Seuran strategian mukaisesti seuran tulevaisuuden vetovoimaisuus rakentuu monipuolisen osaamisen, vahvan identiteetin, kilpailullisen menestymisen sekä jokaisen junioripelaajan pitkäjänteisen kehittämisen varaan. Nais- ja tyttökiekko sekä harrastekiekko ovat merkittävä osa seurantoimintaa. Tällä hetkellä seuran päätoimisia työntekijöitä ovat toiminnanjohtaja, valmennuspäällikkö, taitovalmentaja ja junioripäällikkö. Seuran toimintapaikat sijaitsevat Keravalla ja Tuusulassa.

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta