torstai, 15 helmikuu 2018 11:19

Täsmennys kilpailusääntöihin koskien C2-E2 ikäisten pelaamista eri joukkueissa eri tasoilla

Tälle kaudelle voimaan tuli sääntö jonka mukaan rajoitetaan ikäistään vanhemmissa pelaavien pelaamista oman iköluokan alimmilla tasoilla sekä samassa ikäluokassa pelaamista AAA ja A tasoilla.

Joulukuun tasontarkistuksen myötä on huomattu, että joukkueen tason muuttuessa on pelaajien siirtyminen ja jopa joukkueen jalkeille saaminen vaikeutunut. (Esimerkki: Seuralla ollut syksyllä joukkueet AAA x2 ja AA tasolla. Kevääksi joukkueet putoavat sarjoissa siten, että seuralla on AAA, AA ja A tason joukkue. Täten ilman tätä muutosta A sarjan joukkueeseen ei voisi käytännössä lainata juuri ketään koska iso osa seuran pelaajista on joka tapauksessa pelannut syksyllä AAA-tasolla).

Kilpailuvaliokunta on päättänyt että 15.2. alkaen kauden loppuun saakka kilpailusääntöjen § 5.2. kohtaa 10. ja § 5.4. kohtaa 6. sovellettaessa pelaajien osalta liikkumiseen lasketaan pelatut pelit 1.1. alkaen (syksyn peleillä ei merkitystä) varmistaaksemme, että joukkueet saavat pelinsä pelattua tasontarkituksen aiheuttamista ongelmista huolimatta.

Tämä muutos on voimassa 15.2. alkaen eikä kumoa mahdollisia jo tapahtuneita edustuskelvottomien pelaajien käyttämisiä alkuvuoden aikana ennen 15.2.

Olet nyt

Etsi sivustolta