keskiviikko, 26 helmikuu 2020 11:27

Villi kortti -haku kaudeksi 2020-2021 on avattu - haku päättyy 15.3.

Villi kortti -haku kaudelle 2020-2021 on avattu ja haku päättyy 15.3.2020.

Villi kortti -haku tehdään hakulomakkeella alla olevista linkeistä eri sarjoihin joissa on villi -kortti -paikkoja haussa.

Yhdellä lomakkeella haetaan vain yksi joukkue. Mikäli seura hakee useammalla joukkueella paikkaa samaan sarjaan, tehdään joka joukkueesta erillinen anomus.

Seura on hakiessaan velvollinen eri pelaajamääriä koskeviin kysymyksiin hakemaan tarvittavat tiedot seuran palvelusivuston kautta (edustusoikeudet ja pelipassimäärät) ja/tai Suomi-Sportista (pelipassit).
HUOM ! Pelaajamäärät lasketaan kaikissa hauissa kuluvan kauden rekisteröidyistä harrastajista omassa seurassa joukkueittain.

Hakija on velvollinen todentamaan ns. omat kasvatit eli omassa seurassa D2 -vaiheesta alkaen harrastaneet. Nämä tiedot (edustusoikeudet) löytyvät palvelusivuston pelaajahaun kautta.

Jokaisessa hakulomakkeessa kysytään myös vaihtoehtoinen sarjataso jota haetaan jos paikkaa ensisijaiseen haettavaan sarjaan ei myönnetä.

Mikäli paikkaa hakee seura jossa on tapahtunut yhdistyminen tai seurat ovat yhdistäneet toimintansa uuden yhdistyksen alle, mainitaan tästä lomakeella ko. kohdassa.

Anomukset tekee seuran määrittelemä vastuuhenkilö joka tekee kaikki anomukset.

Mikäli seuran vastuuhenkilöllä on kysyttävää villi kortti -hausta, otetaan ensisijaisesti yhteys oman alueen kilpailuvaliokunnan puheenjohtajaan.

Villi kortti -haun sarjat ja hakulomakkeet:

U16 SM-karsintasarja
U16 SM-karsinta >>

U16 Mestis
U16 Mestis >>

U17 Ylempi
U17 Ylempi >>

U18 Mestis
U18 Mestis >>

U19 Ylempi
U19 Ylempi >>

U20 Mestis (vain villiä korttia hakevat, ei ne joilla on jo periytyvä sarjapaikka)
U20 Mestis >>

U22 Ylempi
U22 Ylempi >>


Lataa Liitteet:

 

Olet nyt

Etsi sivustolta