torstai, 22 helmikuu 2018 13:26

-04 syntyneiden yläkoululeiri 20.-24.5.2018 Kuortaneella

Kirjoittanut Keskimaa

Edellisen yläkoululeirin täytyttyä vain kolmessa päivässä, Jääkiekkoliitto järjestää 20.-24.5.2018 Kuortaneen urheiluopistolla Keskimaan alueen -04 syntyneille poikapelaajille toisen avoimen yläkoululeirin. Tapahtumaan otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä 6 maalivahtia ja 44 kenttäpelaajaa. Leiri toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 4+30. Leirille voi ilmoittautua myös ne, jotka osallistuvat jo huhtikuun yläkoululeirille.

 

Leirin sisältö on suunniteltu tarjoamaan pelaajille kokonaisvaltainen paketti urheilijan elämää, viiden päivän aikana ohjelmassa on jääharjoittelun lisäksi paljon oheistoimintaa, mikä sisältää esim. ravintoinfoa, lihashuoltodemoa, juoksutekniikan harjoittelua ja henkisen valmentautumisen perusteita (alustava ohjelmarunko liitteenä). Leiri antaa sisältöjen ja toiminta-ajatuksen puolesta työkaluja huipulle tähtäävään arkitoimintaan.

 

Jääharjoittelusta vastaavat Jääkiekkoliiton aluevalmentajat ja oheistoiminnan johtaa Kuortaneen urheiluopiston eri alojen ammattilaiset.

 

Leirillä myös opiskellaan valvotusti päivittäin. Pelaajat hankkivat ennen leiriä omilta opettajiltaan ainekohtaiset oppimissuunnitelmat (suunnitelmapohja lähetetään kutsun liitteenä lähempänä leiriä), joiden mukaan leirillä opiskelu tapahtuu. Leirin aikana on mahdollisuus suorittaa myös kokeita.

 

Ilmoittautumiset oheisten linkkien kautta:

 

KENTTÄPELAAJAT:

https://tapahtumat-finhockey-fi.pwire.fi/keskimaa/04-syntyneiden-ylakoululeiri-20-24.5.2018-kuortaneella/

 

MAALIVAHDIT:

https://tapahtumat-finhockey-fi.pwire.fi/keskimaa/04-syntyneiden-ylakoululeiri-kuortaneella-20-24.5.2018-maalivahdit/

 

Leirin hinta täysylläpidolla on 240€.

 

Mahdolliset lisätiedot aluevalmentajilta, Jukka Wallius (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)  ja Ville Koho (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). 

Olet nyt

Keskimaan alueen toimisto

Vanha-Hännisentie 37
41270 Lannevesi

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta