keskiviikko, 14 helmikuu 2018 10:14

Keskimaan, Kymi-Saimaa ja Savo-Karjalan alueiden Kasvattajaseurojen koulutusleiri 2004 syntyneille pojille 16.-18.2.2018 Savonlinnassa Tanhuvaaran urheiluopistolla (ohjelma, joukkueet, joukkuekuvat)

Kirjoittanut

Suomen Jääkiekkoliitto järjestää vapaaehtoisen poikien koulutusleirin 16.-18.2.2018 Kymi-Saimaan, Savo-Karjalan ja Keskimaan pelaajille Tanhuvaaran urheiluopistolla Savonlinnassa.
Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kyseisten alueiden kasvattajaseurojen (pienten seurojen), jotka ovat syntyneet vuonna 2004. Tapahtuma antaa eväitä pelaajien arkiharjoitteluun ja pelaajana kehittymiseen. Leiriltä ei tehdä pelaaja valintoja mihinkään alueen tapahtumiin.

Leirin ohjelman löydät liitteestä ja otteluihin joukkueet julkaistaan leirillä. Leirin koulutuksesta vastaavavat aluevalmentajat apunaan maalivahtikouluttaja sekä valmentajia. Leirillä on myös Kymi-Saimaan ja Savo-Karjalan aluehuoltajat vastaamassa leirin huollosta.

Leirillä on pelaajilla opistotason majoitus (vuodevaatteet yn. opistolta). Varustuksena leirille tarvitaan harjoitteluun ja pelaamiseen tarvitaan normaali jääkiekkovarustus, mailat, oheisharjoitteluun sopivat välineet, peseytymisvälineet ja vaatetus keliolojen mukaan.

Keskimaan pelaajat saapuvat leirille bussilla alueelta tulleen matka-aikatulun mukaisesti ja Kymi-Saimaan sekä Savo-Karjalan pelaajat kokoontuvat perjantaina klo 15.30 alueen ohjeen mukaisesti.

Otteluohjelma on myös tulospalvelussa osoitteessa: Taso: kartoitukset alue Kymi-Saimaa

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/index.php/etsi#sarjat-ja-tilastot

Alueiden ohjeet koulutusleirille:

Keskimaa

Kymi-Saimaa

Savo-Karjala

Leirijohto:

valmennus
aluevalmentaja Jukka Wallius ja Ville Koho, valmennuspäällikkö Jori Kokkonen

Maalivahtivalmennus maalivahtikouluttaja Otto Myllynen ja maalivahtivalmentaja Jarno Passi

huolto
aluehuoltajat Pauli Saira, Kari Aalto ja Ari Hiltunen

 

 

 

 

 

 

Olet nyt

Kymi-Saimaan toimisto

Kaukaankatu 23 lh 4
53200 Lappeenranta

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta