Koulutukset ja osaaminen

Suomen Jääkiekkoliiton valmentajakoulutus eli osaamisen kehittämisjärjestelmä on viisiportainen. Tutustu materiaalipankin tiedostoista tarkemmin osaamisen kehittämisjärjestelmään ja tasojen 1, 2 ja maalivahtivalmentajien koulutuksiin.

AJANKOHTAISTA:

- Naisten MM-kisojen yhteydessä järjestettävä kansainvälinen valmennusseminaari pidetään 12.-13. huhtikuuta. Tutustu ja ilmoittaudu mukaan 4.4. mennessä!

- Jääkiekkoliitto ja Suomen Urheiluopisto järjestävät elokuussa 2019 alkavan HVT/VAT-koulutuksen - lisätiedot täältä

- Jääkiekkoliiton NVK- ja JVK-koulutuksia ei järjestä keväällä/syksyllä 2019. Osana koulutuspäivitystä NVK- ja JVK-kurssit palaavat uudistettuna ohjelmaan keväällä 2020. Haluamme näin jatkossa tarjota vielä parempaa 2-tason valmentajakoulutusta, joka kehittää valmennustyötä arjessa jatkuvasti kehittyvän Mentori-prosessin tukena. Uudet koulutukset tulevat koostumaan 3-4 lähijaksosta ja prosessi kestää läpi kauden. Lisätietoja toteutuksesta ja aikataulutuksesta syyskuussa 2019.


Lähinnä TYTTÖKIEKKOVALMENTAJILLE käynnissä oleviin koulutuksiin pääset tutustumaan alla olevista linkeistä.

- Urheilijasta valmentajaksi (URVA)

- Valmentaa kuin nainen – Tutustu Naisvalmentajahankkeeseen

- Johtaa kuin nainen – Olympiakomitean koulutus liikunnan ja urheilun johtotehtävistä kiinnostuneille naisille

 

 

Olet nyt

Lunasta nyt

Verkkokauppa

SUEK - Antidoping

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry vastaa dopingvalvonnasta Suomessa. SUEK käyttää antidopingtoiminnassaan myös nimeä Suomen antidopingtoimikunta ADT. Lisäksi SUEK ehkäisee yhdessä muiden toimijoiden kanssa urheilukilpailuiden manipulointia, kehittää katsomoturvallisuutta ja -viihtyisyyttä. SUEK tekee tinkimättömästi töitä puhtaan urheilun ja reilun pelin puolesta.

SUEK verkossa

Tutustu myös Suomen Jääkiekkoliiton antidopingohjelmaan

Puhtaasti Paras -verkkokoulutus urheilijoille ja heidän tukijoukoilleen

Et ole yksin

Etsi sivustolta