Osaamisen kehittäminen

Suomen Jääkiekkoliiton valmentajakoulutus eli osaamisen kehittämisjärjestelmä on viisiportainen. Tutustu materiaalipankin tiedostoista tarkemmin osaamisen kehittämisjärjestelmään ja tasojen 1, 2 ja maalivahtivalmentajien koulutuksiin.

AJANKOHTAISTA:

Syksyn 2020 maalivahtivalmentajakoulutus (MVK)
Tulevan syksyn maalivahtivalmennuskoulutus järjestetään 17.-20.9.2020 Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä. Kurssin hinta on 725,00 euroa.

Haku kurssille tapahtuu sähköisesti tämän linkin kautta, hakuaika loppuu perjantaina 7.8.2020 ja valinnoista ilmoitetaan mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen. Kurssille otetaan yhteensä 16 maalivahtivalmentajaa.

Jääkiekkovalmennukseen painottuva liikunnanohjaajan AMK-koulutus Rovaniemellä (alk. syksyllä 2020)
Haku Lapin ammattikorkeakoulun, Suomen Jääkiekkoliiton, ja Rovaniemen Kiekon yhteistyönä järjestämään jääkiekkovalmennukseen painottuvaan liikunnanohjaajan AMK-koulutuksen on käynnistynyt avoimen AMK:n väylän kautta. Haku jatkuu 31.05.2020 asti. Tutustu koulutukseen ja hakuohjeisiin tarkemmin tämän linkin kautta.

Lähinnä TYTTÖKIEKKOVALMENTAJILLE käynnissä oleviin koulutuksiin pääset tutustumaan alla olevista linkeistä.

- Urheilijasta valmentajaksi (URVA)

- Valmentaa kuin nainen – Tutustu Naisvalmentajahankkeeseen

- Johtaa kuin nainen – Olympiakomitean koulutus liikunnan ja urheilun johtotehtävistä kiinnostuneille naisille

 

...

 

 

Et ole yksin

Olet nyt

Verkkokauppa

SUEK - Antidoping

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry vastaa dopingvalvonnasta Suomessa. SUEK käyttää antidopingtoiminnassaan myös nimeä Suomen antidopingtoimikunta ADT. Lisäksi SUEK ehkäisee yhdessä muiden toimijoiden kanssa urheilukilpailuiden manipulointia, kehittää katsomoturvallisuutta ja -viihtyisyyttä. SUEK tekee tinkimättömästi töitä puhtaan urheilun ja reilun pelin puolesta.

SUEK verkossa

Tutustu myös Suomen Jääkiekkoliiton antidopingohjelmaan

Puhtaasti Paras -verkkokoulutus urheilijoille ja heidän tukijoukoilleen

Et ole yksin

Etsi sivustolta